LC97FVW62S Siemens Print 

Niet op voorraad, op bestelling

90cm - 394 / 717m³/u - 57db - randafzuiging - LED verlichting - climateControl sensor - emotionLight Pro - iQdrive - cookConnect

Stille en energiezuinige iQdrive motor.

LC97FVW62SOm het koken voor u nog aangenamer te maken, overtuigen de Siemens afzuigkappen door indrukwekkende prestaties in het verdrijven van onaangename geuren en stoom. En door hun stille prestaties merkt u ze nauwelijks op. Het enige geluid dat u zult horen is het pruttelen van uw pannen.

De krachtige motor

LC97FVW62SRustig een gesprek voeren met uw gasten in de keuken. Dit is nu mogelijk dankzij de krachtige, maar bijzonder stille motor die met hoge afzuigkracht dampen en geuren uit uw keuken verdrijft.

CookConnect systeem met climateControl sensor

LC97FVW62SMet cookConnect begrijpen uw kookplaat en afzuigkap elkaar. Met behulp van wifi activeert de afzuigkap zichzelf zodra u begint te koken op uw kookplaat. De climateControl sensor detecteert stoom en kookgeuren en past de afzuigkracht precies aan naar de benodigde stand. De afzuigkap schakelt automatisch weer uit wanneer de lucht weer schoon is.

EmotionLight Pro

LC97FVW62SLaat uw gevoel terugkomen in uw keuken: met emotionLight Pro past het licht van uw afzuigkap zich nu aan aan hoe u zich voelt. Het aantal kleuren is uit te breiden via de Home Connect App.

Bediening met uw stem.

Dankzij de samenwerking met Amazon Alexa en Google Assistant kunt u uw oven nu ook bedienen met uw stem. Ontdek of er voor uw land en taal een connectie mogelijk is tussen de voice assistant en uw huishoudelijke apparaten.

Bedien uw apparaat waar u ook bent met de Home Connect-app.

LC97FVW62SDe wereld van technologische innovatie staat niet stil. Steeds meer apparaten worden slim verbonden. En ze bereiken nu eindelijk uw woonkamer dankzij de met wifi verbonden apparaten van Siemens en Home Connect. Met het samenkomen van wifi-toegankelijk apparaten, slimme software en een intuïtieve app, openen vele deuren zich. Het alledaagse leven wordt makkelijker, efficiënter en comfortabel zoals nooit tevoren. Zo heeft u meer tijd voor de dingen die u écht leuk vindt.

Upgrade je leven met de meest innovatieve Siemens-technologie uitgevoerd in een bijzonder elegant design. Buitengewone producten met een aantrekkelijk topdesign en met uiterst vooruitstrevende technologie die een unieke toets aan je leven geven.
Afzuigcapaciteit
Afzuigkracht (hoogste stand) 394 m³/h
Afzuigkracht (intensief) 717 m³/h
Recirculatie Ja
Algemeen
Aantal snelheden 5
Geluidsniveau (Maximum) 57 dB(A)
Type dampkap Wanddampkap
Bediening
Communicatie tussen dampkap en kookplaat Ja
Koppeling met app Ja
Energieverbruik
Energieklasse B
Hydrodynamische efficiëntie B
Jaarlijks elektrisch verbruik 41 kWh
Lichtefficiëntie A
Vetfilter efficiëntie B
Wattage verlichting 2 x 3 W
Fysieke kenmerken
Breedte 89 cm
Diepte 26,3 cm
Hoogte 43 cm
Hoogte (max) 129,9 cm
Kleur Zwart
Materiaal Glas
Gebruiksgemak
Elektronische bediening Ja
Naloopstand Ja
Onderhoud & Reiniging
Indicatie reinigen vetfilter Ja
Uitrusting
Motor inbegrepen Ja
Soort lampen LED
Type vetfilter Metalen
Veiligheid
Automatische uitschakeling Ja

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 2.339,99
  • Merk: Siemens
  • Model: LC97FVW62S
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
B
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: LC97FVW62SiQ700SiemensDampkapAfzuigkappenWasemkappen