Stages Opzetborstels Cars X2 Oral-B Print 

De Oral-B Stages Power Kids vervangende elektrische opzetborstels met Disneyfiguren zijn ideaal voor de kleinere mondjes van jonge poetsers, met een ontwerp geïnspireerd op de superieure reinigingskracht van professionele tandartsinstrumenten. De borstels en grootte zijn ideaal voor de handjes en mondjes van kinderen en elke opzetborstel is voorzien van Disneyfiguren die je kinderen leuk zullen vinden. Bij elke bestelling worden 2 Oral-B Stages Power Kids vervangende opzetborstels voor elektrische tandenborstels geleverd. - Unieke elektrische opzetborstels speciaal ontwikkeld voor kinderen - Bieden een zachte poetservaring - Ideale grootte en zachtheid voor kindermondjes - Maakt tandenpoetsen leuk met Disneyfiguren - Aanbevolen vanaf 3 jaar - Past op alle Oral-B Stages Power elektrische tandenborstels, behalve de Oral-B sonic tandenborstelsDe Oral-B Stages Power Kids elektrische tandenborstel met de leuke en vriendelijke Disneyfiguren uit Cars & Planes, plaatst de macht van goed reinigen in kleine handjes. Deze oplaadbare elektrische kindertandenborstel heeft extra zachte borstels voor jonge mondjes en is geschikt voor de Disney MagicTimer App van Oral-B. Download de app om uw kinderen te helpen de twee minuten die door tandartsen wordt aanbevolen te poetsen en zo goede poetsgewoonten aan te leren voor de rest van hun leven.
 
De Oral-B Stages Power Kids Elektrische Tandenborstel beweegt met een oscillerende-roterende actie voor een geavanceerde reiniging, waardoor je kinderen plezier hebben terwijl ze ook het beste uit hun mondverzorgingsroutine halen.
 
De roterende opzetborstel heeft extra zachte borstelharen, zodat je kind volledig schone tanden krijgt terwijl hij/zij goede mondverzorgingsgewoontes aanleert.

De handige oplaadbare batterij in het handvat zorgt ervoor dat ze op elk moment met plezier hun tanden kunnen poetsen.
Algemeen
Aantal stuks 2 Stuks
Fysieke kenmerken
Kleur Print - Meerkleurig, Wit, Rood

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 12,99
  • Merk: Oral-B
  • Model: eb10
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: StagesOpzetborstelsCarsX2Stages Power KidsOral-BOpzetborstel