GOLD Centre 250 Piano Black 5G Monitor Audio Print 

Niet op voorraad, op bestelling

De Gold C250 is gemaakt om de soundtrack van elke film tot leven te brengen en om krachtige maar gedetailleerde prestaties te leveren. Een echt meeslepende ervaring is gegarandeerd, en de discrete vorm van de luidspreker zorgt ervoor dat hij er in elke kamer goed uitziet.

De middenluidspreker doet het grootste deel van het zware werk in elk thuisbioscoopsysteem, maar dat betekent niet dat een middenluidspreker eruit moet zien als een zwaargewicht. Dankzij de compacte afmetingen van de 2½" (64 mm) C-CAM mid-range driver met een MPD hoogfrequente transducermodule en de 6½" (165 mm) RDT II basdrivers aan weerszijden, is de Gold C250 een drie- manierontwerp zonder de grote voetafdruk die u zou verwachten.

De brede spreidingskarakteristieken maken het een breedbeeld luisteren, en het is aanpasbaar genoeg om vrolijk tussen een van de luidsprekers in de Gold-serie te zitten.

De Gold luidsprekerreeks vervangt de Gold GX lijn van Monitor Audio en voegt daar meteen enkele significante upgrades aan toe. Een verbeterde ribbon-tweeter moet voor meer detail in het hoog gaan zorgen, terwijl ook de grille is aangepast van metaal naar stof.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.905,00
  • Merk: Monitor Audio
  • Model: GOLD Centre 250 Piano Black 5G
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GOLDCentre250PianoBlack5GGoldMonitor AudioLuidsprekerSpeakersBoxen