GOLD W12 Piano Black 5G Monitor Audio Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Voor liefhebbers van diepe en verfijnde bastonen is de Gold W12 een onmisbare toevoeging aan elke luidsprekeropstelling. Elke soundtrack wordt versterkt door de diepe en uitgebalanceerde diepte die moeiteloos wordt geleverd door onze premium subwoofer.

Al het gerommel van Hollywood's meest actievolle blockbusters is van jou van de krachtige Gold W12 Subwoofer, waarin een 12" (305 mm) long-throw driver wordt versterkt door een paar Auxiliary Bass Radiators (ABR) en aangedreven door 600 W Klasse D-versterking. Het vermogen en de schaal die deze combinatie kan genereren, is net zo gemakkelijk voelbaar als hoorbaar, dankzij de wonderbaarlijke basverlenging van 20 Hz.

Gold W12 heeft een aantal fijnafstemmingsopties en dankzij Monitor Audio's Automatic Position Correction (APC)-systeem kan de subwoofer optimaal werken, ongeacht waar deze is geplaatst. En dit is geen bot instrument - Gold W12 is net zo goed in staat om alle muziek en harmonische details van een keteldrum te leveren aan de wereldschokkende kracht van een vulkanische explosie.

Aanpassing van de instellingen wordt verzorgd door de innovatieve controller die op het bovenpaneel van de kast is gemonteerd, of door gebruik te maken van de eigen ' SubConnect' -software van Monitor Audio . De instellingen bieden vier volledig configureerbare gebruikersvoorinstellingen per ingang, inclusief modi voor; Instellingen voor Flat/Muziek/Film en Impact-equalizer. Fijnafstemming kan worden gemaakt door de frequentie-, hellings-, trim- en equalizerfilters voor elke voorinstelling aan te passen. De nachtmodus vermindert actief het dynamische bereik van luidere secties volgens het niveau dat de luisteraar wenst.

De Gold luidsprekerreeks vervangt de Gold GX lijn van Monitor Audio en voegt daar meteen enkele significante upgrades aan toe. Een verbeterde ribbon-tweeter moet voor meer detail in het hoog gaan zorgen, terwijl ook de grille is aangepast van metaal naar stof.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 3.175,00
  • Merk: Monitor Audio
  • Model: GOLD W12 Piano Black 5G
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GOLDW12PianoBlack5GGoldMonitor AudioLuidsprekerSpeakersBoxen