2-in-1 draadloze laadstandaard met MagSafe Belkin Print 

Laad uw nieuwe iPhone uit de iPhone 13-serie en uw AirPods tegelijkertijd op met onze 2-in-1 MagSafe draadloze laadstandaard die tot 15 W levert voor het opladen van uw iPhone. Het is een modern vormgegeven, gebruiksvriendelijke lader die snel opladen op een stijlvolle manier mogelijk maakt.
Een nieuwe manier van opladen
 Dit ultrahandige product laadt uw iPhone 13 in de landschap- of de portretstand op de snelst mogelijke manier op met tot 15 W. Dankzij MagSafe-technologie is stevige bevestiging van uw telefoon op de houder heel eenvoudig. U hoeft uw toestel alleen maar tegen de houder te houden en de magneten doen de rest. Het draadloze laadoppervlak op de voet van de standaard is geoptimaliseerd voor het opladen van uw AirPods. Dankzij de goed doordachte, stijlvolle vormgeving past de lader in elke ruimte, van kantoor tot woonkamer.

“Belkins BOOST↑CHARGE™ PRO 2-in-1 draadloze laadstandaard met MagSafe is het perfecte voorbeeld van een door een vooruitdenkend technologiebedrijf gemaakt accessoire dat het dagelijks leven ook echt verbetert.”

Eenvoudige magnetische uitlijning
MagSafe-technologie zorgt voor naadloze uitlijning en maakt sneller opladen mogelijk, elke keer weer. Via krachtige magneten blijft uw iPhone goed op zijn plek zitten, zelfs als uw toestel om de haverklap trilt bij binnenkomende berichten.

Sneller draadloos opladen met tot 15 W
Laad uw nieuwe iPhone uit de iPhone 13-serie op een veilige manier zo snel mogelijk op. De lader levert tot 15 W wat betekent dat u de batterij van uw toestel ook snel een boost kunt geven wanneer u zich 's ochtends klaar maakt voor vertrek.

2-in-1-lader voor Apple-apparaten
Het is gemakkelijker dan ooit om uw Apple-apparaten opgeladen te houden. Het laadoppervlak op de voet van de magnetische draadloze 15W-laadstandaard voor de iPhone 13-serie is geoptimaliseerd voor uw AirPods.

Compatibel met officiële MagSafe-hoesjes
Houd opladen van uw iPhone 13 gemakkelijk en veilig. De 2-in-1 draadloze laadstandaard met MagSafe is compatibel met officiële MagSafe-hoesjes. U hoeft alleen uw nieuwe iPhone met hoesje en al tegen het magnetische oppervlak van de houder te houden en het opladen kan beginnen.

Led voor weergave laadstatus
Een wit ledlampje geeft aan dat uw AirPods op de juiste plek liggen en optimaal worden opgeladen. Een oranje ledlampje waarschuwt u wanneer uw AirPods niet op de juiste plek liggen of als er een vreemd voorwerp in de weg ligt.

Algemeen
Geschikt voor volgend toestel iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, AirPods Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, AirPods 2, iPhone 12 mini, iPhone 13 mini, iPhone 12
Type oplader Draadloze oplader
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Stroom
Draadloos opladen Ja
Snel opladen Ja
Vermogen 15 W

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 99,99
  • Merk: Belkin
  • Model: ITBEWIZ010VFBK
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: 2in1draadlozelaadstandaardmetMagSafeBoost!ChargeBelkinOplader