Tread™ off-road gps Garmin Print 

Niet op voorraad, op bestelling

REIS DOOR HET ONBEKENDE
Scheur door het bos, wacht niet op je vrienden. Met dit robuuste powersport GPS-navigatietoestel blijven je groepen in contact en op het juiste spoor.

 • Houd je crew bij elkaar met groepstracking voor maximaal 20 rijders, en deel je locatie1.
 • Ga met je Side-by-Side voertuig van het gebaande pad met TOPO kaarten en Tracks4Africa.
 • De robuuste Tread offroad GPS is IPX7 weerbestendig en voorzien van een handschoenvriendelijk touchscreen van 5,5″.
 • Gebruik de Tread app2 om gegevens te synchroniseren tussen je verschillende toestellen.
 • BirdsEye-satellietbeelden kunnen rechtstreeks naar Tread op het toestel worden gedownload zonder computer.
 • Eenvoudig te bevestigen op je Powersport voertuig met de meegeleverde steun met stroomvoorziening en kabelgeleider met buissteun.

BLIJF IN CONTACT MET JE GROEP
Met de inbegrepen Group Ride Tracker kun je groepen tot maximaal 20 personen tracken zonder dat je een mobiel telefoonsignaal nodig hebt. Bovendien kun je dankzij het delen van locaties en vooraf gedefinieerde berichten1 eenvoudig contact houden met je vrienden in de groepsrit (VHF-bereik). Koppel Tread aan je helm of headset (apart verkrijgbaar) met Bluetooth® technologie voor handsfree communicatie.

ROBUUSTHEID OFFROAD
Tread is speciaal ontworpen voor gebruik op alle soorten terrein en is bestand tegen de elementen. Deze ontvanger is IPX7-classificatie voor waterbestendigheid en is gemaakt om te voldoen aan de Amerikaanse militaire norm 810 voor temperatuur- en schokbestendigheid.

GOED ZICHTBAAR DISPLAY
Het extra heldere, handschoenvriendelijke touchscreen van 5,5″ van het Tread navigatietoestel is zo ontworpen dat je het goed kunt zien in fel zonlicht of in het donker. Het toestel kan zowel staand als liggend worden gemonteerd.

TOPOGRAFIE
Tread bevat vooraf geïnstalleerde topografische kaarten en wegenkaarten van Europa, Afrika, inclusief Tracks4Africa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland.

SATELLIETBEELDEN
Download BirdsEye-satellietbeelden met hoge resolutie via Wi-Fi® rechtstreeks naar dit navigatietoestel (geen jaarabonnement vereist).

SYNCHRONISEER JE TOESTELLEN EENVOUDIG
Gebruik de Tread app2 om waypoints, tracks, routes en verzamelingen op je toestellen te synchroniseren, inclusief je mobiele toestel, computer en Tread navigatietoestel. Je kunt ook eenvoudig GPX-bestanden importeren en delen.

STEVIGE BEVESTIGING
Bevat een steun met stroomvoorziening, een kabelgeleider met buissteun en een steun voor je stuur om je Tread navigatietoestel aan het Powersport voertuig te bevestigen, zodat je kunt rijden over ruw terrein.

ABC-SENSOREN
Voor begeleiding op zwaar terrein zijn er ingebouwde sensoren, zoals een hoogtemeter, barometer, kompas en meters voor Pitch & Roll.

COMPATIBEL MET INREACH®
Koppel je Tread powersport navigatietoestel met een van de compatibele inReach wereldwijde satellietcommunicators3 (afzonderlijk verkrijgbaar) voor tweerichtingsberichten, interactieve SOS-berichten en weerberichten.

HONDEN VOLGEN
Koppel Tread draadloos met geselecteerde Garmin GPS-hondensystemen (afzonderlijk verkrijgbaar) om je sporthonden in het veld te volgen en op te halen. Je ziet markeringen voor elke hond binnen het trackingbereik, die direct op het kaartscherm van het navigatiesysteem worden geprojecteerd. Dankzij richtingaanwijzingen kun je eenvoudig de locatie vaststellen van elke hond die je volgt.

NAVIGEER OVERAL
Gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen als je ervoor kiest om Tread met je mee te nemen wanneer je teruggaat naar de beschaafde wereld en navigatie via wegen wilt.

LIVE WEER
Hoe is het weer verderop? Koppel Tread met je compatibele smartphone en download de Tread app voor toegang tot live weer, bewegende radar en meer2.

MUZIEK ONDERWEG
Met de ingebouwde mediaspeler bedien je eenvoudig muziek op je compatibele smartphone via het scherm van het navigatietoestel – en luister naar je muziek via je helm of headset (apart verkrijgbaar) met Bluetooth technologie.

VOEG EEN DRAADLOZE CAMERA TOE
Wat is er om je heen te zien? Maximaliseer je zicht door je Tread navigatietoestel te koppelen met een robuuste BC™ 40 draadloze camera met buissteun (apart verkrijgbaar). Bevestig hem eenvoudig aan het buisframe, het platte paneel of de rolkooi van je voertuig.

BEDIEN JE ACCESSOIRES
Koppel Tread met de compatibele Garmin PowerSwitch™ digitale schakelkast (afzonderlijk verkrijgbaar) en bedien op het scherm de elektronica van 12 V van je Side-by-Side voertuig, zoals lichtbalken, differentieelsloten en meer.

NUTTIGE PUNTEN
Tread bevat vooraf geladen nuttige punten van iOverlander, zodat je geen mobiel telefoonsignaal nodig hebt om naar de best gelegen, wilde en afgelegen campings te navigeren.

Fysieke kenmerken
Breedte 8,8 cm
Diepte 2,4 cm
Gewicht 262 g
Hoogte 14,8 cm
Scherm
Schermgrootte 5,5 inch
Schermresolutie 128 x 720 pixels
Stroom
Batterijtechnologie Lithium-ion
Maximale batterijduur 6 uur

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 • € 619,00
 • Adviesprijs € 699,99
 • Merk: Garmin
 • Model: 010-02406-10
 • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: TreadoffroadgpsGarminNavigatiesysteemGPSGPS-systemen auto