Google Nest Cam (outdoor of indoor, batterij) 2-pack Google Print 

Krijg meldingen voor wat belangrijk is voor jou.
Wie is er in de tuin? Is de krant al bezorgd? Met 24/7 live weergave en 3 uur gratis op gebeurtenissen gebaseerde opnamen helpt de Nest Cam je om je huis in de gaten te houden.

Meer relevante meldingen.
Dankzij ingebouwde intelligentie kan de Nest Cam je meldingen sturen voor personen, dieren en voertuigen. Selecteer een gebied dat je in de gaten wilt houden rondom of in je huis, zoals de oprit of de woonkamer, en kies dan welke meldingen je wilt krijgen.

Duidelijk beeld.
Spoel de tijd terug.HDR en Nachtzicht helpen bij fel, sterk contrasterend zonlicht en zorgen dat je zelfs bij weinig licht of in het donker een beter beeld hebt. Hierdoor kun je overdag en 's nachts makkelijk zien wie er zich rond je huis bevindt.

Als je een melding mist, kun je toch zien wat er is gebeurd dankzij 3 uur videogeschiedenis van gebeurtenissen. 

Intelligente meldingen krijg je direct op je telefoon.
Persoon gezien
Dier gezien
Voertuig gezien

Binnen of buiten, weer of geen weer.
De Nest Cam werkt op batterijvoeding, waardoor de installatie net zo eenvoudig is als het ophangen van een schilderij. Koop één Nest Cam of een paar. Plaats ze binnen of buiten, op plekken die je in de gaten wilt houden.

Klik hem vast. Waar je maar wilt.
Draadloze installatie is heel eenvoudig. Je kunt de Nest Cam bijna overal plaatsen, binnen en buiten. En omdat de camera op batterijvoeding werkt, hoef je hem niet in de buurt van een stopcontact te installeren.

Geschikt voor alle omstandigheden.
De Nest Cam werkt op batterijvoeding, is weerbestendig en je kunt hem altijd opladen.

Geschikt voor de meeste woningen.
Het ontwerp van de Nest Cam zorgt ervoor dat je hem vrijwel overal kunt ophangen. In combinatie met een standaard (los verkrijgbaar) kun je de camera ook gemakkelijk binnen gebruiken.

Kom direct in actie.
Je kunt via de Nest Cam praten met (on)verwachte bezoekers en naar ze luisteren. Je kunt bijvoorbeeld de livestream checken, praten via de camera en inzoomen.
Je kunt reageren zoals jou het beste uitkomt.

Zoom in voor meer details.
Kun je het niet goed zien? Zoom in voor een beter beeld. Je kunt ook vanaf je telefoon clips opslaan en delen.

Praat via de camera.
Dankzij praten in 2 richtingen en een ingebouwde speaker en microfoon kun je eenvoudig communiceren met bezorgers of andere bezoekers.

Blijf verbonden
Als je wifi-verbinding wegvalt of er een stroomstoring is, neemt de Nest Cam automatisch maximaal 1 uur aan opgenomen gebeurtenissen in het lokale geheugen op. Nadat de verbinding weer is hersteld, kun je precies zien wat er is gebeurd. Als je camera onverhoopt wordt gestolen, krijg je van ons gratis een nieuwe.

Pas de camera aan je wensen aan.
Extra licht voor een betere beveiliging.
Alles altijd helder, zelfs wanneer het donker wordt. Installeer de Nest Cam met spotlight (binnenkort verkrijgbaar), zodat gasten de weg niet kwijtraken en onverwachte bezoekers goed te zien zijn.

Accessoires om je omgeving te verfraaien.
Dankzij een aantal handige accessoires kun je de Nest Cam bijna overal gebruiken waar je hem nodig hebt.

Standaard voor binnen
Met de optionele standaard voor Nest Cam kun je deze ook makkelijk binnen plaatsen, bijvoorbeeld op een plank. Via de ingebouwde kabel kun je de camera aansluiten op een stopcontact.

Weerbestendige kabel
Als je de Nest Cam buiten plaatst, kun je de camera aansluiten op netvoeding met behulp van een weerbestendige kabel. Je hoeft de Nest Cam dan niet meer op te laden. Deze manier van aansluiten biedt trouwens ook toegang tot aanvullende functies van Nest Aware.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 359,99
  • Merk: Google
  • Model: GOGA01894FR
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GoogleNestCamoutdoorofindoorbatterij2packGoogleBeveiligingscameraBewakingscamera'sCamera's voor bewaking