Moto G20 Breeze Blue Motorola Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Schiet het plaatje. Altijd. Met een quadcamerasysteem van 48 MP1 leg je scherpe foto´s bij weinig licht vast, levendige afbeeldingen in het donker, prachtig geblurde portretten en ongelooflijk gedetailleerde close-ups.

Doe het meteen goed Door vier kleinere pixels in één pixel samen te voegen, biedt de sensor van 48 MP1 een vier keer betere lichtgevoeligheid voor briljante foto's.

Geen moment te groot Met een ultrawijdhoeklens past er vier keer meer in beeld dan met een standaardlens en leg je de grootste momenten vast.

Geen detail te klein Of het nu een natuurfoto is of een klein detail, de speciale Macro Vision-camera brengt je 2,5 keer dichter bij het onderwerp. Leg alles vast.

Houd je focus, bewerk later Verander alledaagse foto's in professioneel ogende portretten met een dieptesensor die de achtergrond automatisch vervaagt.

Versier je selfies Neem selfies en groepsfoto´s voor Instagram met een voorcamera van 13 MP.

Verbreid je horizon, sneller Het verschil tussen een geweldig beeldscherm, en een dat gewoon oké is, is de vernieuwingsfrequentie. Het Max Vision HD+ beeldscherm van 6,5 inch van de moto g20 heeft een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz, dus het beeldscherm is veel sneller en biedt een soepelere ervaring.

Wacht niet bij een stopcontact! Ga je gang en leef je leven, zonder je zorgen te maken over de accuduur. De accu van 5000 mAh geeft je twee dagen power2 na één keer opladen. Stream muziek gedurende 122 uur9. Stream video voor 12 uur9. Of surf op internet tot wel 18 uur9 lang.

Serieuze ruimte voor alles Met 64 GB3 aan ingebouwde opslagruimte, heb je genoeg plek voor foto's, films, muziek, apps en games. En je kunt altijd tot 1 TB extra toevoegen met een microSD-kaart4.

Slimmere processor, verbeterde prestaties Geniet van 38% keer betere grafische prestaties** met een aangepaste octacore-processor en 4 GB RAM voor een prestatieboost zonder impact op je accu. Speel games, kijk video's of leg een avond uit met vrienden vast met alle processorkracht die je nodig hebt.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 149,99
  • Merk: Motorola
  • Model: PANH0007NL
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: MotoG20BreezeBlueMotorolaSmartphoneMobiele telefoon