EcoTank ET-1810 Epson Print 

Besteld vr 16u: levering <24u

Cartridges behoren tot het verleden Met EcoTank kunt u probleemloos thuis printen. U kunt de inkttanks met zeer hoge capaciteit zonder knoeien bijvullen en de flessen hebben een speciale sluiting waardoor ze alleen op de juiste kleur kunnen worden gebruikt. Op het inktniveauscherm aan de voorzijde kunt u eenvoudig zien wanneer de tank moet worden bijgevuld. Blijf besparen Met deze voordelige printer kunt u tot 90% op uw printkosten besparen1 en hij wordt geleverd met tot drie jaar aan inkt.2 Met één set inktflessen kunnen tot 4500 pagina’s in zwart-wit en 7500 in kleur worden afgedrukt3. Dat komt overeen met 72 cartridges aan inkt!

Epson Smart Panel-app Met deze app kunt u uw printer bedienen vanaf uw smart device.4 U kunt er documenten en foto’s mee afdrukken, de printer ermee instellen en beheren en er problemen met de printer mee oplossen, allemaal vanaf uw telefoon of tablet.

Boordevol functies Met een papierlade aan de achterkant voor honderd pagina’s, de mogelijkheid om foto’s randloos af te drukken (tot 10 x 15 cm) en een snelheid tot tien pagina’s per minuut5 kunt u veel verschillende taken makkelijk en snel uitvoeren.

Moderne flexibiliteit Dankzij het compacte design en volledige Wi-Fi- en Wi-Fi Direct-connectiviteit kunt u deze printer eenvoudig in uw bestaande thuissituatie instellen en vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops printen

Heat-Free Technology Met warmtevrije Micro Piezo-technologie kunt u genieten van een lager energieverbruik en minder benodigde vervangende onderdelen. De printkop is ook vooraf geïnstalleerd, dus u kunt uw printer probleemloos instellen.

Aansluitingen
Netwerkaansluiting Nee
USB-aansluiting Ja
Afdrukken
Dubbelzijdig printen Automatisch / handmatig
Papierformaat A4, A5, A6
Printsnelheid zwart-wit (standaard) 33 ppm
Connectiviteit
Wi-Fi Ja
Fysieke kenmerken
Breedte 375 mm
Diepte 347 mm
Gewicht 2900 g
Hoogte 169 mm
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Met scherm Nee
Inkt, toner & papier
Aantal inktpatronen 4
Direct printen Ja
Standaard invoercapaciteit 100 pp
Scannerfuncties
Maximaal scanformaat A4 (21 x 29,7 cm) mm

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 178,99
  • Adviesprijs € 199,99
  • Merk: Epson
  • Model: ITEPC11CJ71401
  • Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: EcoTankET1810EpsonPrinterComputer-printers