EcoTank ET-4800 Epson Print 

Cartridges behoren tot het verleden Met EcoTank kunt u probleemloos thuis en op kantoor printen. U kunt de inkttanks met zeer hoge capaciteit zonder knoeien bijvullen en de flessen hebben een speciale sluiting waardoor ze alleen op de juiste kleur kunnen worden gebruikt.

Blijf besparen Met deze voordelige printer kunt u tot 90% op uw printkosten besparen1 en hij wordt geleverd met tot drie jaar aan inkt.2 Met één set inktflessen kunnen tot 4500 pagina’s in zwart-wit en 7500 in kleur worden afgedrukt.3 Dat komt overeen met 72 cartridges aan inkt!

Epson Smart Panel-app Met deze app kunt u uw printer bedienen vanaf uw smart device.4 U kunt er documenten en foto’s mee afdrukken, kopiëren en scannen, de printer ermee instellen en beheren en er problemen met de printer mee oplossen, allemaal vanaf uw telefoon of tablet.

Boordevol functies Met een LCD-kleurenscherm van 3,7 cm, een automatische documentinvoer voor dertig pagina’s, een papierlade voor honderd vellen aan de achterkant en printsnelheden tot tien pagina’s per minuut,5 kunt u veel verschillende taken makkelijk en snel uitvoeren.

Moderne flexibiliteit Dankzij het compacte design en volledige Wi-Fi-, Wi-Fi Direct- en Ethernetconnectiviteit kunt u deze printer eenvoudig in uw bestaande thuis- of kantoorsituatie instellen en vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops printen.

Heat-Free Technology Met warmtevrije Micro Piezo-technologie kunt u genieten van een lager energieverbruik en minder benodigde vervangende onderdelen. De printkop is ook vooraf geïnstalleerd, dus u kunt uw printer probleemloos instellen.

Aansluitingen
Netwerkaansluiting Nee
USB-aansluiting Ja
Afdrukken
Dubbelzijdig printen Handmatig
Papierformaat A4, A5, A6
Algemeen
Afdrukken Ja
Faxen Ja
Kopiëren Nee
Printtechnologie Inkjet
Scannen Ja
Connectiviteit
Wi-Fi Ja
Fysieke kenmerken
Breedte 375 mm
Diepte 347 mm
Gewicht 5000 g
Hoogte 237 mm
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Met scherm Ja
Inkt, toner & papier
Aantal inktpatronen 4
Direct printen Ja
Standaard invoercapaciteit 100 pp
Scannerfuncties
Automatische documentinvoer Ja
Maximaal scanformaat A4 (21 x 29,7 cm) mm
Optische scanresolutie 1200 x 2400 DPI
Scherm
Schermgrootte 1.5 inch
Schermtechnologie LCD

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 299,99
  • Merk: Epson
  • Model: C11CJ65402
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: EcoTankET4800EpsonPrinterComputer-printers