EAP610-Outdoor AX1800 Indoor/Outdoor WiFi 6 Access Point TP-link Print 

Besteld vr 16u: levering <24u

Dual-Band WiFi 6-connectiviteit

Aangedreven door de nieuwste WiFi 6-technologie, levert het AP snelheden tot 1,8 Gbps, waardoor hogere datasnelheden worden geboden op zowel de 5 GHz- als de 2,4 GHz-band voor veeleisende scenario's voor meerdere gebruikers, zoals buitenzwembaden, cafés en pretparken. 

Lange-afstandsdekking

Professionele antennes uitgerust met krachtige versterkers maken gebruik van WiFi 6-technologie om een ??sterke en uitgebreide draadloze dekking te bieden aan verschillende buitenomgevingen.

Sluit talloze apparaten aan

OFDMA en MU-MIMO verbeteren de efficiëntie van meerdere gebruikers aanzienlijk om gelijktijdige verbindingen te bieden voor tientallen klanten in grote open gebieden.

Naadloze integratie in het Omada SDN-platform

Het Omada Software Defined Networking (SDN)-platform integreert netwerkapparaten, waaronder toegangspunten, switches en routers om 100% gecentraliseerd cloudbeheer te bieden en een zeer schaalbaar netwerk te creëren - allemaal bestuurd vanuit één enkele interface.

Eenvoudige implementatie en hogere prestaties door Omada Mesh**

Eenvoudig koppelen, minder bedrading

Met Mesh-technologie besparen Omada EAP's u van extra kabels door uw WiFi-signaal draadloos verder en flexibeler uit te breiden naar moeilijk te bedraden gebieden.

Geoptimaliseerde netwerkprestaties

Intelligente zelforganisatie optimaliseert het beste pad tussen EAP's, terwijl zelfherstel ervoor zorgt dat u online blijft, zelfs wanneer één AP wordt onderbroken.

Blijf altijd soepel met snel roamen

Zorgt ervoor dat klanten kunnen genieten van ononderbroken streaming wanneer ze zich verplaatsen door clients automatisch over te schakelen naar de toegangspunten met het optimale signaal.**

IP67 weerbestendige behuizing voor buitenomgevingen

EAP610-Outdoor is volledig bestand tegen het binnendringen van stof, schokken, trillingen en vocht, en is bestand tegen de meest extreme omgevingen.

6: Volledig stofdicht. Geen binnendringen van stof.

7: Bescherming tegen volledige onderdompeling in water tot 1 meter diep gedurende een half uur

Veelzijdige montageoplossingen

 

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 194,99
  • Merk: TP-link
  • Model: EAP610-OUTDOOR
  • Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: EAP610OutdoorAX1800IndoorOutdoorWiFi6AccessPointTP-linkAccess Point