EAP235-Wall Omada AC1200 Draadloos MU-MIMO Gigabit Access Point Wandmontage TP-link Print 

Besteld vr 16u: levering <24u

11ac-wifi voor de beste verbindingen in elke kamer

Speciaal toegewezen privé wifi-netwerk in elke ruimte

Met een EAP in iedere ruimte kunnen gasten gebruikmaken van een eigen privé wifi-netwerk met snelle verbindingen en een sterk signaal dat elk hoekje van de ruimte bereikt.

MU-MIMO + dual-band: snellere verbindingen voor meer apparaten

Dankzij 802.11ac wave 2 MU-MIMO-technologie kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd gebruikmaken van het internet, met netwerksnelheden tot wel 1200 Mbps. Je kunt gebruikmaken van zowel de 2.4GHz- als de 5GHz-band en verschillende soorten apparaten aansluiten.

Het dunste en uniekste ontwerp

Het dunste access point voor aan de muur dat op de markt is –slechts 15 mm dik – met een stijlvolle, minimalistische uitstraling. Zo ontworpen dat hij opgaat in het interieur van hotelkamers, ziekenhuizen, kantoren en studentenhuizen voor krachtige wifi in elke ruimte.

Moeiteloze implementatie met PoE-voeding

Het apparaat ondersteunt 802.3af/802.3at Power over Ethernet en daardoor heb je geen extra kabels nodig. Je hoeft alleen maar de bestaande Ethernet-kabels aan te sluiten.

Snelle, eenvoudige installatie

De EAP235-Wall is eenvoudig te installeren, dus je bent geen extra kosten of tijd kwijt en je hoeft geen professionele hulp in te schakelen.

Full gigabit-poorten om het netwerk te overbruggen

Uitgerust met 4 gigabit gegevenspoorten (1x uplink + 3x downlink), 1 downlink-poort biedt PoE pass-through zodat je meerdere apparaten met je gigabit-netwerk kunt verbinden. Bekabelde apparaten zoals VoIP-telefoons worden van stroom voorzien, zonder dat je extra stroomkabels nodig hebt.

Omada SDN — slimmere cloudoplossing voor zakelijke netwerken

Met het SDN-platform (Software Defined Networking) van Omada integreer je netwerkapparaten, zoals access points, switches en gateways, voor een krachtig zakelijk netwerk met een hogere efficiëntie, beveiliging en betrouwbaarheid.

Probleemloos en centraal cloudbeheer:

100% gecentraliseerd cloudbeheer voor het hele netwerk, vanaf verschillende locaties – kan altijd en overal volledig via één interface worden bediend.

Eenvoudig beheer met de Omada app

Volg de instructies via de gratis Omada app en stel het apparaat in enkele minuten in. Met Omada kun je de instellingen wijzigen, de netwerkstatus bewaken en clients beheren via je smartphone of tablet.

Aansluitingen
Aantal Ethernetpoorten 4
Draadloos LAN
Aantal Wi-Fi antennes 2
Maximale datasnelheid 1200
Fysieke kenmerken
Breedte 143 mm
Diepte 20 mm
Hoogte 86 mm
Kleur Wit
Router
Quality of Service (QoS) Ja

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 91,99
  • Merk: TP-link
  • Model: EAP235-WALL
  • Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
















  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: EAP235WallOmadaAC1200DraadloosMUMIMOGigabitAccessPointWandmontageTP-linkRouter