MODEL40N Geïntegreerde stereoversterker Zilver-Goud Marantz Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Marantz heeft de geïntegreerde versterker vernieuwd en aangepastvoor het digitale tijdperk. Met behoud van het luxe, analoge gevoel en geluid.

Ingebouwde digitale streaming in hoge resolutie
Onze slimme versterkers zijn geschikt voor muziekliefhebbers die over een grote en online muziekcollectie beschikken. Met HEOS® Built-in heeft u geen extra apparatuur nodig om uw favoriete nummers te streamen. Dit model ondersteunt Spotify, AirPlay 2, Bluetooth, Tidal, TuneIn, en meer diensten. Ook kunt u uw eigen collectie via de USB-A-ingang of op compatibele home-servers afspelen.

The Marantz Musical Phono EQ
Het plezier van lp's is niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar en vereist zeer gespecialiseerde elektronica voor de beste prestatie. Met de ingebouwde Marantz Musical Phono EQ kunt u een platenspeler met MM cartridge direct aansluiten op MODEL 40n. Geniet van uw favoriete platen en ontdek nieuwe, allemaal zonder extra elektronica.

Toonregeling
Uw geluidsvoorkeuren binnen handbereik. Pas de bas en treble aan om uw geluid of omleiding aan te passen voor het puurst mogelijke geluid.

Luxe look-and-feel
MODEL 40n past in een lange rij historische Marantz-apparaten met een schitterend design. Over ieder aspect is nagedacht: van hoogwaardige materialen, symmetrie, het klassieke Marantz porthole ontwerp en een soepele volumeregeling. Uw stereo hoeft er niet uit te zien als laboratoriumapparatuur. MODEL 40n van Marantz verdient het om gehoord, gezien en aangeraakt te worden.

Hyper Dynamic Amplifier Module
Om de details, nuance en essentie van uw favoriete muziek te waarborgen, heeft Marantz HDAM's (Hyper Dynamic Amplifier Modules) ontwikkeld die sneller werken en beter reageren in vergelijking met standaard chipoplossingen uit andere producten. MODEL 40n is uitgerust met deze unieke innovatie van Marantz voor het muzikaalste geluid.

Subwoofer-uitgang
De diepe bas zorgt voor een meeslepende en prachtige ervaring. Samen met speakers van dezelfde hoogwaardige kwaliteit zorgt MODEL 40n voor een indrukwekkend basgeluid. Bovendien kunt u een subwoofer aansluiten op de speciale subwoofer-uitgang en de lage frequentie crossover-instellingen gebruiken voor een nauwkeurige afstemming op uw hoofdspeakers.

Aansluitingen
Aantal coaxiale uitgangen 1
Aantal HDMI-ingangen 1
Aantal optische uitgangen 1
Hoofdtelefoonaansluiting Ja
Netwerkaansluiting Ja
USB-aansluiting Ja
Afspeelmogelijkheden
Radio-ontvangst FM, DAB, DAB+
Algemeen
Type versterker Stereoversterker
Uitgangsvermogen per kanaal 70 W
Bediening
Afstandsbediening Ja
Koppeling met app Ja
Smart home platform Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri, Android
Connectiviteit
AirPlay AirPlay 2
Bluetooth Ja
Spotify Connect Ja
Wi-Fi Ja
Energieverbruik
Elektrisch verbruik 220 W
Elektrisch verbruik (stand-by) 0,3 W
Fysieke kenmerken
Breedte 44,3 cm
Diepte 43,2 cm
Gewicht 16,7 kg
Hoogte 13 cm
Kleur Goud, Zilver
Kleur/Stijl Zilver-Goud

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 2.500,00
  • Merk: Marantz
  • Model: MODEL40N/N1SG
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: MODEL40NGeintegreerdestereoversterkerZilverGoudMarantzVersterker