Ray Soundbar White Sonos Print 

Ervaar perfect uitgebalanceerd geluid, heldere dialogen, stevige bass en makkelijke bediening met de afstandsbediening van je tv, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en meer. Je hebt maar twee kabels en een paar minuten nodig om alles te installeren, en de naar voren gerichte akoestiek maakt Ray ideaal voor een omsloten ruimte zoals een plank in je tv-meubel. Creëer het Sonos-systeem van je dromen en voeg wanneer je wilt speakers toe voor surround sound en het luisteren in meerdere kamers.

 • Geluid dat je wegblaast
  Ervaar helderder, krachtiger geluid dan een kleine standalone soundbar ooit wist te produceren.
 • Het gaat allemaal om balans
  Geniet van stereogeluid dat precies goed is. De speciaal ontworpen akoestiek harmoniseert nauwkeurig de hoge en middenfrequenties, terwijl anti-vervormingstechnologie perfect gewogen bass produceert.

 • Kraakheldere dialogen
  Mis geen woord. Ray is gefinetuned door prijswinnende geluidsengineers uit de filmwereld en zorgt ervoor dat je het verhaal altijd kunt volgen.

 • Nog meer drama
  Krijg het gevoel dat je er middenin zit. Gesplitste golfgeleiders projecteren het geluid van muur tot muur en de geavanceerde processor positioneert elementen nauwkeurig in de kamer.

 • Perfect afgestemd
  Trueplay tuning-technologie past het geluid aan voor de unieke akoestiek van je kamer zodat je content altijd klinkt zoals het hoort. Ondersteund iOS-apparaat vereist.

 • Past perfect
  Of je hem nu op je meubel zet of hem aan de muur monteert: de naar voren gerichte speakers minimaliseren interferentie van nabijgelegen oppervlakken. Zelfs als je hem in je tv-meubel plaatst.

 • Ontworpen om niet op te vallen
  Het compacte design gaat op in je ruimte en trekt de aandacht niet weg van je scherm of interieur. 

 • Gemakkelijk te installeren
  Tussen uitpakken en ongelofelijk geluid zit maar een paar minuten. Steek de stekker in het stopcontact, sluit je tv aan en open de Sonos-app. Die doet het meeste werk voor je.

 • Werkt met je tv
  Sluit Ray aan op vrijwel elke tv met optische uitgang, en gebruik je huidige afstandsbediening om het geluid te regelen. Maak verbinding met je pc voor een next-level gaminginstallatie. Tv of pc moeten een optische uitgang hebben.

 • Stream je favorieten vanaf je favorieten
  Als de tv is uitgeschakeld kun je muziek, radio, podcasts en luisterboeken vanaf al je diensten afspelen via wifi met de Sonos-app, Apple AirPlay 2 of Spotify Connect.
  *Voor spraakbediening heb je een apparaat zoals Sonos One of Google Nest Home nodig. Beschikbaarheid varieert per land en taal.

 • Personaliseer je home cinema-beleving met de Sonos-app
  Schakel Spraakversterking in om dialogen nog duidelijker te laten klinken als personages fluisteren of de muziek aanzwelt. Zet Nachtmodus aan om de intensiteit van harde geluidseffecten te beperken als je niemand in huis wilt storen.

 • Breid je systeem uit wanneer je wilt
  Ray geeft je de flexibiliteit om op jouw tempo je ideale Sonos-systeem te creëren. Voeg twee One's toe aan je home cinema-systeem voor surround sound of andere Sonos-speakers in je hele huis om in meerdere kamers te kunnen luisteren.

Afspeelmogelijkheden
Streaming muziekdiensten Ja
Algemeen
Type speaker Soundbar
Bediening
Koppeling met app Ja
Connectiviteit
AirPlay AirPlay 2
Wi-Fi Ja
Wi-Fi-standaarden Wi-Fi 802.11n (Wi-Fi 4), Wi-Fi 802.11b (Wi-Fi 1), Wi-Fi 802.11g (Wi-Fi 3)
Fysieke kenmerken
Breedte 55,7 cm
Diepte 9,3 cm
Gewicht 1900 g
Hoogte 7 cm
Kleur Wit

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 • Merk: Sonos
 • Model: RAYG1EU1
 • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: RaySoundbarWhiteSonosSoundbar