WH-1000XM5S Draadloze koptelefoon met noise cancelling White Sony Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Ontdek de WH-1000XM5 met toonaangevende Noise Cancelling1. Deze koptelefoon biedt twee processors met acht microfoons, een nieuwe driverunit en Auto NC Optimizer. Dit zorgt ervoor dat de noise cancelling automatisch aangepast wordt op basis van uw draagomstandigheden en omgevingsfactoren. Hiermee legt de WH-1000XM5 de lat nog hoger!

Industry-leading Wireless Noise Cancelling

Van het geluid van vliegtuigen tot stemmen van personen, onze draadloze WH-1000XM5 koptelefoon met Noise Cancelling voor meerdere microfoons houdt meer geluid van hoge en gemiddelde frequentie tegen dan ooit. En met de Auto NC Optimizer wordt Noise Cancelling automatisch geoptimaliseerd op basis van uw draagomstandigheden en omgevingsfactoren.

Meervoudige ruis-sensortechnologie 

Met vier microfoons op elke oorschelp is dit onze grootste verbetering in Noise Cancelling. Omgevingsgeluid wordt nog nauwkeuriger geregistreerd, zodat ruis met hoge frequentie fors verminderd wordt. Dankzij de automatische NC Optimizer zijn de Noise Cancelling-prestaties altijd en automatisch geoptimaliseerd op basis van hoe en waar de koptelefoon wordt gedragen en externe omgevingsfactoren zoals atmosferische druk.

Meervoudige ruis-sensortechnologie 

Met vier microfoons op elke oorschelp is dit onze grootste verbetering in Noise Cancelling. Omgevingsgeluid wordt nog nauwkeuriger geregistreerd, zodat ruis met hoge frequentie fors verminderd wordt. Dankzij de automatische NC Optimizer zijn de Noise Cancelling-prestaties altijd en automatisch geoptimaliseerd op basis van hoe en waar de koptelefoon wordt gedragen en externe omgevingsfactoren zoals atmosferische druk.

Speciaal ontworpen driverunit van 30 mm

De speciaal ontworpen driverunit van 30 mm met zachte rand verbetert de Noise Cancelling, zodat u optimaal van muziek kunt genieten zonder omgevingsgeluid. De koolstofcomposiet zorgt voor een lichte stevige koepel en verbetert de helderheid van het geluid, vooral bij een hoog frequentiebereik.

Superieur geluid, ontwikkeld voor perfectie

De speciaal ontworpen driverunit van 30 mm met lichte stevige koepel van koolstofcomposiet verbetert de gevoeligheid voor hoge frequenties voor een natuurlijker geluid. De technologie van Sony bevat een premium loodvrij soldeer met goud voor uitstekende geleiding, een Fine Sound Resistor voor een gelijkmatige stroomverdeling en een geoptimaliseerd circuit voor een verbeterde ruis-signaalverhouding en een helder geluid.

Perfecte gesprekskwaliteit

Onze Precise Voice Pickup Technology maakt gebruik van vier beamforming microfoons en een op AI-ruisonderdrukkingsalgoritme die nauwkeurig uw stem isoleren. Een nieuw ontwikkelde structuur voor windruisonderdrukking vermindert windruis tijdens gesprekken. Waar u ook bent, het gesprek blijft altijd goed verstaanbaar, zowel voor u als voor de persoon aan de lijn.

Meerdere microfoons, gericht op uw stem

Deze koptelefoon heeft vier beamforming microfoons en is zo ontwikkeld dat hij alleen uw stem oppikt. Dankzij een verbeterde signaal-ruisverhouding wordt ieder woord opgevangen, zelfs als er veel ruis om u heen is.

Helder, ruisvrij bellen

Met de Precise Voice Pickup Technology en geavanceerde geluidssignaalverwerking hoort de persoon waarmee u belt u ook duidelijk in een lawaaierige omgeving. Ons ruisonderdrukkingsalgoritme is ontwikkeld via AI-machine learning waarbij meer dan 500 miljoen stemvoorbeelden zijn gebruikt om omgevingsgeluid te onderdrukken en uw stem helder te laten klinken in talloze verschillende omgevingen.

Non-stop comfort zonder ruis

Deze koptelefoon is mooi afgewerkt in soepel, zacht leer. Dit materiaal zit comfortabel rond het hoofd met minder druk op de oren terwijl het tegelijkertijd omgevingsgeluid buitenhoudt. Het ontwerp met vloeiende schuifregelaar, flexibele kantelmogelijkheden en hanger maken de WH-1000XM5 prettig draagbaar.

Adaptive Sound Control kan het geluid automatisch aanpassen aan wat u doet

Adaptive Sound Control is een slimme functie die detecteert waar u bent en wat u doet en de instellingen voor omgevingsgeluid daar vervolgens op aanpast. Zo geniet u altijd van de beste luisterervaring. Als deze functie is geactiveerd, onthoudt en herkent het apparaat de locaties die u regelmatig bezoekt, zoals uw werkplek of een favoriet café, en past het het geluid aan de omgeving aan.

Zeg iets om een gesprek te kunnen horen

Zodra u een gesprek begint, stopt Speak-to-Chat automatisch uw muziek en laat omgevingsgeluid binnen, handig als u uw koptelefoon op wilt houden of handsfree wilt praten. Deze slimme functie herkent uw stem dankzij de in de koptelefoon ingebouwde microfoons en geavanceerde geluidssignaalverwerking. Zodra uw gesprek is beëindigd, begint de muziek automatisch weer te spelen.

Snelle toegang tot uw favoriete muziek

Met Quick Access (Snelle toegang) kunt u deze koptelefoon zo instellen dat u met een paar tikken muziek via Spotify kunt afspelen — zonder uw smartphone aan te raken.

Direct op pauze. Direct afspelen. 

Als u uw koptelefoon afzet, stopt de muziek automatisch — een speciale sensor herkent of u de koptelefoon draagt. Dit zorgt tevens voor nauwkeurigere detectie en mooier design. Als u de koptelefoon weer opzet, gaat de muziek verder.

Voice assistant

Krijg hands-free hulp — Zeg "Hey Google" of "Alexa" om uw spraakassistent te activeren. Luister naar muziek, houd contact met vrienden, krijg meldingen, stel herinneringen in enzovoort. U kunt met uw stem ook functies van uw koptelefoon gebruiken, naar uw e-mails in Microsoft Outlook luisteren, of via Google Assistent of Siri aan vergaderingen in Microsoft Teams deelnemen.

Veilig luisteren met Sony | Headphones Connect-app

Controleer hoe veilig u naar muziek luistert en vergelijk de geluidsdrukgegevens die uw koptelefoon heeft geregistreerd met de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Ontvang meldingen van het besturingssysteem wanneer de geluidsdruk te hoog is.

Multipoint-verbinding

Deze Bluetooth®-koptelefoon kan met twee Bluetooth-apparaten tegelijk worden gekoppeld. Wanneer u wordt gebeld, herkent uw koptelefoon op welk apparaat de oproep binnenkomt en wordt automatisch verbinding gemaakt met het juiste apparaat. U kunt bovendien met één aanraking snel met uw koptelefoon tussen de apparaten schakelen.

Lange batterijduur en snel opladen

Dankzij de indrukwekkende batterijduur van 30 uur hebt u genoeg stroom, zelfs voor lange reizen. Als u haast hebt en snel moet laden, kunt u in slechts drie minuten drie uur aan batterijduur bijladen met de optionele USB-PD-netadapter.

Alles binnen handbereik

De WH-1000XM5 koptelefoon heeft instellingen voor intuïtieve touch control. U kunt bijvoorbeeld de knop aan de linkerkant indrukken om te schakelen van Noise Cancelling naar omgevingsgeluid of het touch panel aan de rechterkant gebruiken om muziek af te spelen of te pauzeren, nummers over te slaan, het volume te veranderen en nog veel meer.

Opvouwbaar, ruimtebesparend tasje

Neem uw koptelefoon moeiteloos mee in het bijbehorende zachte tasje. De koptelefoon kan worden opgevouwen, zodat u deze eenvoudig kunt opbergen in een tas.

Inhoud van de verpakking

In de verpakking van uw WH-1000XM5 koptelefoon vindt u een draagtasje, koptelefoonkabel (ca. 1,2 m) en een USB-oplaadkabel.

Beter voor het milieu

De WH-1000XM5 is verpakt zonder plastic en ontworpen volgens lage toxiciteitsprincipes en de sociaal verantwoorde filosofie 'Gemaakt om opnieuw te maken'. De productverpakking is gemaakt van gerecyclede en duurzame materialen die speciaal zijn ontwikkeld voor Sony. Ook voor de WH-1000XM5 wordt gerecycled plastic uit auto-onderdelen gebruikt.

Aansluitingen
USB-aansluiting Ja
Accessoires
Opbergetui Ja
Algemeen
Active Noise Cancelling Ja
Draagwijze hoofdtelefoon Hoofdband
Type oorkussen Over-ear
Audio
Frequentiebereik 4 - 40 000 Hz
Bediening
Bedienen met stem Ja
Koppeling met app Ja
Smart home platform Amazon Alexa, Google Assistant
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Bluetooth-versie 5.2
Fysieke kenmerken
Gewicht 250 g
Kleur Wit
Gebruiksgemak
Draadloos Ja
Ingebouwde microfoon Ja
Opvouwbare hoofdtelefoon Ja
Volumeregeling Ja
Luidsprekerprestaties
Akoestisch systeem Gesloten
Gevoeligheid 102 dB
Impedantie 48 ohm
Stroom
Maximale batterijduur 40 uur
Oplaadtijd 3.5 u

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 419,95
  • Merk: Sony
  • Model: WH1000XM5S
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: WH1000XM5SDraadlozekoptelefoonmetnoisecancellingWhiteSonyHoofdtelefoon - oortjesHoofdtelefoonsheadphones