X-serie Draagbare, draadloze XE300-speaker Blauw Sony Print 

LIVE LIFE LOUD
Draai de volumeknop van het leven helemaal open. Nodig uw vrienden uit, zet de muziek hard en dans de hele nacht door op een helder en rijk geluid. Met onze speakers uit de X-serie haalt u alles uit elk moment, hebt u altijd de juiste muziek voor feestjes die u nooit meer zult vergeten en leeft u uw leven zo luid als maar kan.

Een breder geluidsfront voor nog betere feesten 
De XE300 heeft een Line-Shape Diffuser die ervoor zorgt dat het geluid verder komt dan ooit. Met het draagbare formaat en de batterijduur van 24 uur is het de perfecte partner voor uw volgende feest.

Maak kennis met de Line-Shape Diffuser
De unieke Line-Shape Diffuser van Sony is geïnspireerd op de audiosystemen bij professionele concerten. Het creëert een lijnbron en distribueert het geluid over een breed geluidsfront nog gelijkmatiger over uw locatie. De muziek dringt zo dieper en verder door en vult de hele ruimte, zonder verlies aan geluidskwaliteit.

Wat de Line-Shape Diffuser doet
Met de Line-Shape Diffuser verspreidt het geluid zich verder in elke richting, zodat u altijd dezelfde geluidskwaliteit hebt, of u nu voor of naast de speaker staat. Dit betekent dat iedereen op uw locatie kan dansen met dezelfde muziekervaring en geluidskwaliteit.

Hoe werkt het?
Anders dan bij een conventionele speaker waarbij het geluid vooral uit het centrum van de conus komt, leidt onze unieke Line-Shape Diffuser het geluid langs een nauw diafragma. De grotere geluidsdruk verspreidt het geluid gelijkmatig in elke richting, waardoor het overal goed is te horen.

Wat is de X-Balanced Speaker Unit?
Anders dan bij het circulaire diafragma van conventionele speakereenheden heeft de nieuw ontwikkelde X-Balanced Speaker Unit van de XE300 een non-circulair diafragma waardoor meer geluidsdruk wordt gegenereerd voor een hoogwaardig geluid. 

Meer geluidsdruk, minder vervorming
De non-circulaire vorm zorgt voor een groot speakerdiafragmabereik, waardoor de geluidsdruk wordt vergroot voor een krachtigere bas. Deze vermindert ook driver-excursion maar behoudt dezelfde geluidsdruk voor minder vervorming.

Meer helderheid en een rijkere geluidsweergave
Bovendien helpen het excentrieke ontwerp van het apparaat en de geoptimaliseerde gewichtsverdeling de helderheid te verbeteren en de geluidsweergave te verspreiden.

Dubbele passieve radiatoren
Dubbele passieve radiatoren reproduceren krachtige bastonen.

Water is geen probleem
De XE300 is waterbestendig en kan zelfs tegen zout water. Of u nu op het strand bent of bij het zwembad, u hoeft zich nooit zorgen te maken. Ook afspoelen is geen probleem.

Maakt u zich geen zorgen over stof
Met de IP67-classificatie is uw speaker volledig bestendig tegen stof, zodat u deze op elk oppervlak kunt gebruiken, of u hem nu naar het strand, het park of de tuin meeneemt. 

Vier feest zoals nooit tevoren
De schokbescherming van de XE300 is uitgebreid getest en de speaker kan met gemak alle onvermijdelijke stoten, knallen en schuren van dagelijks gebruik weerstaan. Zelfs als u de XE300 laat vallen, zal hij blijven werken.

24u batterijduur en Ambient Noise Sensing
Met de XE300 kunt u (indien volledig opgeladen) 24 uur lang muziek afspelen. Eén keer opladen is voldoende voor elke party. De unieke microfoonherkenningstechnologie van Sony, Ambient Noise Sensing, spaart bovendien de batterij, voor een langer gebruik buiten.

Razendsnel opladen
Weinig tijd? Maak u zich geen zorgen. Dankzij de functie voor snel opladen kunt u na 10 minuten opladen weer 70 minuten vooruit.

Bescherm de batterij
De speaker heeft een speciale functie die ervoor zorgt dat de batterij niet te lang wordt opgeladen, zodat deze langer meegaat. Deze functie kan worden ingeschakeld via de Sony | Music Center-app.

Beleef verbeterde gesprekskwaliteit met Echo-onderdrukking
Verbeter meetings en calls door Echo-onderdrukking. Hierdoor kunnen twee personen tegelijk praten zonder dat geluid wegvalt. Hiernaast kunt u het geluid onmiddellijk dempen met de handige MIC Mute-knop op de speaker. Met de multipoint-functie kunnen twee apparaten tegelijkertijd worden gekoppeld.

Feesten maar! met Party Connect en Stereo Pair
Met Party Connect kunt u 100 compatibele draadloze speakers koppelen met BLUETOOTH®-technologie en uw muziek synchroniseren voor één dezelfde beat. Met Stereo Pair kunt u draadloos twee speakers verbinden, voor een episch stereogeluid. Schakel beide functies in via de Sony | Music Center-app.

Plaats de speaker verticaal of horizontaal
In de aanbevolen verticale positie, kunt u genieten van alle geluidsvoordelen die de Line-Shape Diffuser biedt. U kunt hem ook neerleggen en naar stereo-audioweergave luisteren via de Sony | Music Center-app.

USB Type-C®-poort
Gebruik een USB Type-C®-kabel om de XE300 op te laden.

Bluetooth®-verbinding en Fast Pair
U kunt met één tik de SRS-XE300 snel en moeiteloos via Bluetooth® koppelen met uw Android™-apparaten.

Sony | Music Center
Optimaliseer audioinstellingen, selecteer een afspeellijst, zet het volgende nummer klaar en bedien de Party Connect-functie. Beheer uw apparaten rechtstreeks via uw telefoon met de Sony | Music Center-app.

Maak er een feestje van met Fiestable
Bedien leuke functies, zoals Bediening met handgebaren en Dj-bediening.

Met het oog op duurzaamheid
Onze producten zijn stijlvol en speciaal ontworpen om het milieu te beschermen. Gerecycled plastic ontworpen voor Sony wordt gebruikt in interne XE300-onderdelen. De verpakking van de XE300 bestaat hiernaast voor minder dan 5 procent uit plastic. Dit onderstreept de inzet van Sony om de ecologische voetafdruk van producten en productie te verlagen.

Aansluitingen
USB-connectortype USB-C
Audio
Frequentiebereik 20 - 20000 Hz
Connectiviteit
Bluetooth-versie 5.2
Fysieke kenmerken
Beschermingsklasse (IP) 67 (Water- en stofdicht)
Breedte 105 mm
Diepte 119 mm
Gewicht 1300 g
Hoogte 238 mm
Kleur Blauw
Gebruiksgemak
Waterbestendig Ja
Stroom
Maximale batterijduur 24 uur

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 149,96
  • € 159,99
  • Adviesprijs € 200,00
  • Merk: Sony
  • Model: SRSXE300L
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: XserieDraagbaredraadlozeXE300speakerBlauwSonyDraadloze speakers