Wireless Earbuds ATH-CKS50TW Audio-Technica Print 

Niet op voorraad, op bestelling

In tegenstelling tot veel bedrijven die echt draadloze hoofdtelefoons produceren, legt Audio-Technica de nadruk op geluidskwaliteit, niet alleen op gebruiksgemak. De ATH-CKS50TW oortelefoons zijn hierop geen uitzondering. Met speciaal ontworpen 9 mm drivers, leveren deze oordopjes heldere, full-range audio met diepe, krachtige bas - lage frequenties worden versterkt door akoestische kanalen aan de achterkant van de drivers.

Maar hoewel uitzonderlijke geluidskwaliteit aan de basis ligt, wordt er ook zeker niet beknibbeld op het gebruiksgemak. Om te beginnen bieden de ATH-CKS50TW-oordopjes de beste batterijlevensduur in zijn klasse, met tot 20 uur continu gebruik bij een volledige oplaadbeurt. Er is ook een snellaadoptie waarmee je ongeveer 90 minuten gebruik kunt maken van een snelle, 10 minuten durende oplaadbeurt. Met de multifunctionele knoppen op elke oordop kun je eenvoudig muziek afspelen, het volume regelen en gesprekken tot stand brengen. Daarnaast kun je ruisonderdrukkende en doorhoorfuncties selecteren om respectievelijk omgevingsgeluid te blokkeren en te horen.

Laat uw stem horen met Qualcomm® cVc™ Generation 8.0
Geniet van verbeterde microfoonprestaties bij gesprekken, of u nu op kantoor bent, thuis werkt of in een online klas zit. Dankzij de sidetoonfunctie van de CKS50TW kunt u tijdens gesprekken ook uw eigen stem horen voor natuurlijker klinkende gesprekken, waarbij het bijna lijkt alsof u helemaal geen hoofdtelefoon draagt.

Ingebouwd knoppenontwerp voor bediening onderweg
De draadloze ATH-CKS50TW-oordopjes van Audio-Technica zijn ontworpen voor een betrouwbare, stressvrije bediening voor een aangenamere echt draadloze luisterervaring. Met de linkerknop kunt u het volume regelen en schakelen tussen de functies voor doorhoren en ruisonderdrukking, terwijl u met de rechterknop eenvoudig het afspelen kunt starten/stoppen, tussen nummers kunt springen of snel kunt doorhoren.

Regen- en spatwaterdicht ontwerp
De CKS50TW draadloze oordopjes hebben een IPX4*-equivalent JIS-beschermingsgraad. Dankzij het spatbestendige ontwerp hoef je je nooit meer zorgen te maken over het drooghouden van je draadloze oordopjes tijdens een plotselinge regenbui of tijdens het sporten.

*Een IPX4-equivalente classificatie betekent dat het product geen nadelige invloed ondervindt van waterspatten uit welke richting dan ook. Deze classificatie garandeert geen bescherming in warme en vochtige omgevingen, zoals baden en douches. Het product is niet volledig waterdicht.

Meer aanpassingsmogelijkheden
Personaliseer de bediening van je Audio-Technica oordopjes via Audio-Technica's Connect app, verkrijgbaar bij zowel Apple als Google Play. Neem de volledige controle over uw geluid, schakel tussen codecs, experimenteren met equalizer pre-sets of het aanpassen van uw volume niveaus. Je kunt de app zelfs gebruiken om je oordopjes te lokaliseren, zodat je altijd een verbluffende soundscape hebt om je dag te begeleiden.

Luisteren zonder onderbrekingen

De CKS50TW-oordopjes zitten boordevol handige functies en zijn compact, met een unieke antennestructuur die is ontworpen om een stabiele connectiviteit te garanderen terwijl ze in een beperkte ruimte passen. Dit helpt voorkomen dat het geluid wordt onderbroken, zelfs in treinstations of andere drukke locaties.

De ATH-CKS50TW-oordopjes zijn ook voorzien van Qualcomm® TrueWireless Mirroring.

Onafhankelijke transmissie naar de linker- en rechterkant vermindert geluidsonderbrekingen en vertragingen voor video's op alle apparaten, waaronder Android- en iOS-smartphones.

Automatisch inschakelen en snel koppelen

Als de CKS50TW draadloze hoofdtelefoon van Audio-Technica eenmaal aan uw apparaat is gekoppeld, wordt deze automatisch ingeschakeld en maakt deze verbinding met uw Android- of Google-apparaat** wanneer deze uit het etui wordt gehaald, zodat u de hoofdtelefoon snel kunt gebruiken. Wanneer de echt draadloze oordopjes weer in het etui worden geplaatst, worden ze uitgeschakeld en begint het opladen. De stroom kan ook direct vanaf de hoofdtelefoon aan/uit worden gezet.

** Er kan slechts één Android-apparaat worden gekoppeld door gebruik te maken van Fast Pair. Google en Android zijn handelsmerken van Google LLC.

Controleer uw lading met LED-indicatoren

De vier LED-indicatoren van de CKS50TW lichten op of knipperen telkens wanneer de laadkoffer wordt geopend of gesloten, zodat de gebruiker in één oogopslag de laadstatus of het resterende batterijvermogen van de laadkoffer kan zien.

Gecertificeerde 360 Reality-audio van Sony

De combinatie van 360 Reality Audio en Audio-Technica's lang gecultiveerde akoestische technologie stelt luisteraars in staat om de geluidswereld die de makers voor ogen hadden, volledig te ervaren.

Een revolutionaire muziekbeleving
De nieuw ontwikkelde drivers met grote diameter (9 mm Solid Bass HD TWS-drivers) leveren een diepe, krachtige bas.

Beste batterijduur in zijn klasse
50 uur afspelen (20 uur in de oordopjes + een extra 30 uur met het oplaadetui) plus, krijg 90 minuten vermogen van slechts 10 minuten oplaadtijd.

Ruisonderdrukkende modus
Druk gewoon op de ingebouwde knop op de linkeroordop of activeer de ruisonderdrukking via de Audio-Technica Connect App

Innovatief, comfortabel, oordopjes ontwerp
Het nieuw ontwikkelde ontwerp van de oordopjes zorgt voor een veilige en stabiele pasvorm die voorkomt dat de oordopjes uit de oren vallen, zelfs tijdens intensieve workouts.

Audio-sync voor video's en games
Geniet van een meeslepende ervaring met minimale geluidsvertraging tijdens het spelen van games of het bekijken van video's op uw smartphone of tablet met de Low Latency Mode*.

Gelijktijdig verbinden met meerdere apparaten
Je kunt tegelijkertijd verbinding maken met zowel je smartphone als je computer/tablet, dus je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het wisselen van apparaten.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 169,84
  • Merk: Audio-Technica
  • Model: ATH-CKS50TW
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: WirelessEarbudsATHCKS50TWAudio-TechnicaHoofdtelefoon - oortjesHoofdtelefoonsheadphones