OKes 1750-20 Liebherr Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Buitenshuis
Buitenkeukens met koelkasten – vrijstaand of ingebouwd – bieden ook gemak en perfecte opslag buitenshuis. De Outdoor Cooler is door zijn roest- en weerbestendige materialen, robuuste constructie en hoogwaardige componenten, evenals de automatische uitschakelfunctie en geïntegreerde vergrendeling bij uitstek geschikt voor buitengebruik.

Flexibel interieur en instelbare temperatuur
Zowel dranken als voedingsmiddelen zoals gegrilde groenten, sauzen of vlees kunnen in de Outdoor Cooler optimaal worden bewaard: het interieur kan flexibel worden aangepast aan de hoogte van verschillende voedingsmiddelen, flesformaten of containers. Afhankelijk van de behoefte kan de koeltemperatuur worden ingesteld tussen +2 °C en +14 °C.

Maximale omgevingstemperatuur 0 °C tot +35 °C
Waarom het barbecueseizoen niet verlengen: onze Outdoor Coolers verliezen zelfs bij lage temperaturen geen stoom. Integendeel: permanente buitentemperaturen van 0 °C tot +35 °C hebben geen invloed op het toestel.

Op slot doen
Of je nu alleen drankjes koelt voor een feestje of een sappig stuk vlees in marinade wilt weken, beide moeten er nog zijn als het feest begint. Het geïntegreerde slot beschermt uw lekkernijen betrouwbaar tegen hebzuchtige rovers. Hier hebben we een stokje voor gestoken.

Roestvrij stalen deur
Om de uitdagende omstandigheden van buitengebruik optimaal aan te kunnen, is de deur gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Het materiaal en de perfecte afwerking garanderen dat u ook buitenshuis kunt vertrouwen op de vertrouwde Liebherr-kwaliteit.

Flexibele en ergonomische interieurindeling
Met flessen onderin opgeborgen, zijn de twee opbergrekken ideaal voor kleinere verpakkingen. De glazen plank op telescopische rails geeft een overzicht van de levensmiddelen die achterin zijn opgeslagen. Afhankelijk van de grootte kunnen containers ook op twee in hoogte verstelbare glazen planken worden opgeslagen. En door een afneembaar glazen schap kunnen grotere en geopende flessen gemakkelijk rechtop worden bewaard.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 2.999,00
  • Merk: Liebherr
  • Model: OKes 1750-20
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  • Ecolabel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: ecolabelOKes175020LiebherrKoelkast vrijstaandVrijstaande koelkastenIjskasten vrijstaandKoelkasten