Pavilion 24-ca1006nb Bundle AiO PC (67N36EA) HP Print 

Besteld vr 16u: levering <24u

Stream je favoriete films en series op een prachtig scherm met geweldig geluid. En als het tijd is om te werken, dan kan hij dat ook aan.

Klaar voor streaming en entertainment

Geniet van puur entertainment op een prachtig, flikkervrij beeldscherm met blauw licht-filter en audio van B&O.

Ondersteunt je productiviteit

Blijf veilig verbonden met de 5MP-pop-upcamera en werk de hele dag door met een Intel®-processor.

Ontworpen met oog voor het milieu

Gemaakt met plastic dat in zee dreigt te belanden 6, EPEAT® Gold & ENERGY STAR® 7 gecertificeerd en bovendien geleverd in een recyclebare verpakking 

Bundel je werk en je ontspanning in één apparaat

Een frisse blik

Windows 11 biedt een rustige en creatieve ruimte waarin je op een volledig nieuwe manier je passies kunt uitleven. Het heeft een verjongd startmenu en nieuwe manieren om verbinding te maken met je favoriete mensen, nieuws, games en content. Windows 11 is de plek waar je op een natuurlijke manier kunt nadenken, jezelf kunt uiten en je ideeën kunt uitwerken.

Een dynamische processor die zich aanpast aan wat je doet zodat je makkelijk kunt multitasken

De 12e generatie Intel® Core™-processor verdeelt prestaties naar waar je die het hardst nodig hebt. Zo houd je meer tijd over voor de dingen die je wilt doen.

NVIDIA® GeForce® MX450

Maak je laptop sneller met de krachtige en energiezuinige NVIDIA® GeForce® MX450 videokaart. Zo ziet HD foto- en videobewerking er nóg mooier uit en kun je veel sneller en vloeiender gamen. De krachtige grafische engine van GeForce MX450 en de nieuwste technologieën zorgen voor nog snellere prestaties met de laatste geïntegreerde videokaart. Bovendien profiteer je van de energiezuinige NVIDIA Optimus® technologie waarmee je veel meer kunt doen tussen de oplaadbeurten door.

Knippervrij

Dankzij het gebruik van DC Dimming-technologie die de helderheid bijstelt door de gelijkstroom aan te passen in plaats van de backlight te cyclen, kunnen we schermflikkering voorkomen zodat je prettiger naar het scherm kunt kijken.

 

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.449,00
  • Merk: HP
  • Model: 67N36EA#UUG
  • Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: Pavilion24ca1006nbBundleAiOPC67N36EAHPLaptopLaptopsDraabare computers