DWK98PS62 Bosch Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Perfecte ventilatie.
De PerfectAir sensor controleert de lucht terwijl je kookt. Het selecteert automatisch het juiste vermogensniveau om stoom en kookluchtjes op te vangen en het geluid tot een minimum te beperken. Als je klaar bent met koken, blijft de ventilator draaien totdat de keukenlucht fris en schoon is. De afzuigkap dampkap doet al het werk waardoor jij je aandacht kunt richten op je kookkunsten.

De extra stille afzuigkapdampkap.
Het is al moeilijk genoeg om het huis schoon en netjes te houden, laat staan rustig en stil. Onze extra stille afzuigkappen dampkappen zijn een echte hulp. Dankzij speciale ruisonderdrukkende functies zijn ze fluisterstil op elk vermogensniveau, voor meer rust en stilte in huis.

Gebruik je kookplaat om de afzuigkap dampkap te bedienen.
Bedien de afzuigkap dampkap via je kookplaat en houd je handen vrij om te koken. Doordat de kookplaat en afzuigkap dampkap via wifi verbonden zijn, wordt de afzuigkap dampkap automatisch ingeschakeld wanneer je begint te koken en blijft deze nog even doordraaien nadat je bent gestopt. En als je het afzuigvermogen afvoervermogen of de verlichting wilt aanpassen, dan vind je de bediening voor je neus. Meer controle met minder gedoe.

De afzuigkap dampkap wordt slim.
Een afzuigkap dampkap met slimme connectiviteit werkt heel logisch. Wanneer hij stoom of geuren detecteert, schiet hij automatisch in actie. Zowel thuis als onderweg kun je de afzuigkap dampkap bedienen met de Home Connect App. Het leven is net slimmer geworden.

Energiezuinig en ook stil.
Je afzuigkap dampkap is zojuist een stuk stiller geworden: de EcoSilence Drive™ maakt gebruik van krachtige permanente magneten, met een minimaal vermogensverlies door wrijving. Dit betekent dat hij niet alleen efficiënt, maar ook stil en duurzaam is. Bespaar energie terwijl de rust in je keuken bewaard blijft.

De optimale afzuigcapaciteit voor kleine en grote keukens.
Of u nu een open woonkeuken of een kleine, gesloten keuken heeft, wij bieden de optimale afzuigcapaciteit voor iedere keuken. Voor een aangename atmosfeer moet de lucht zes tot twaalf keer per uur worden ververst. Hiervoor moet de kracht van de dampkap optimaal zijn afgestemd op de grootte van de ruimte.

Dankzij het lage geluidsniveau hoort u: niets.
Uw gasten zijn niet de enigen die een ontspannen kok belangrijk vinden. Om ervoor te zorgen dat u met uw gasten kunt praten terwijl u kookt, hebben wij onze dampkappen met kringloopwerking zo stil gemaakt dat u ze nauwelijks hoort. Bij de meeste kappen genereren de motor en de luchtstroom, afhankelijk van de tegendruk, een zoevend geluid. Bij afvoermodellen wordt 50% van het geluid naar buiten afgevoerd. Bosch-afzuigkappen met de CleanAir Module produceren tot wel 3 dB(A) minder geluid dan conventionele recirculatiesystemen, zonder in te leveren op prestatie.

Afzuigcapaciteit
Afzuigkracht (hoogste stand) 468 m³/h
Afzuigkracht (intensief) 837 m³/h
Recirculatie Ja
Algemeen
Geluidsniveau (Maximum) 65 dB(A)
Geluidsniveau (Minimum) 55 dB(A)
Type dampkap Wanddampkap
Bediening
Koppeling met app Ja
Energieverbruik
Energieklasse A+
Hydrodynamische efficiëntie A
Jaarlijks elektrisch verbruik 33 kWh
Lichtefficiëntie A
Vetfilter efficiëntie B
Wattage verlichting 2 x 3 W
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 170 W
Breedte 90 cm
Diepte 54,8 cm
Hoogte 95,7 cm
Hoogte (max) 128,7 cm
Hoogte (min) 95,7 cm
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Elektronische bediening Ja
Uitrusting
Aantal vetfilters 2
Soort lampen LED
Type vetfilter Metalen

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 2.309,99
  • Merk: Bosch
  • Model: DWK98PS62
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  • Ecolabel
A+
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: ecolabelDWK98PS62BoschDampkapAfzuigkappenWasemkappen