WAU28P95FG Bosch Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Wasmachine Vrijstaand i-DOS, 9 kg, 1400 tr/min., EcoSilenceDrive, MultiTouch LED-display, LED light, antivlekken, SpeedPerfect, AquaStop Wit

  • i-DOS: meet automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en water.

  • Automatische programma's: pas de wasbeurt aan volgens het soort stof en de graad van de vlekken.

  • EcoSilence Drive™: stille en energiezuinige motor, met 10 jaar garantie.

  • Het SpeedPerfect-programma zorgt voor een perfect propere was, tot 65% sneller.

  • VarioDrum: zacht en efficiënt wassen dankzij de unieke trommelstructuur.

Bespaar water en wasmiddelen.

Maximale doeltreffendheid voor uw wasgoed met het automatische i-DOS-doseersysteem. Vul het wasmiddel- en wasverzachtervak slechts één keer bij, waarna de i-DOS sensoren de exacte hoeveelheid wasmiddel en water voor elke lading doseren, was na was. Zo bespaart u niet alleen wasmiddel maar voorkomt u ook onnodig spoelen.

De beste manier om vlekken volledig automatisch te verwijderen

Briljante wasresultaten zijn nu kinderspel. Je hoeft alleen maar de trommel te vullen en op de Start-knop te drukken. De machine stemt alles automatisch af op wat je wasgoed nodig heeft aan de hand van het soort stof en de vervuilingsgraad, waardoor je elke keer opnieuw een perfecte wasbeurt krijgt.

Gegarandeerd stille en duurzame motor.

Laat je wasmachine je gezellige diner niet verstoren. De EcoSilence Drive™ van Bosch is zo stil dat je soms vergeet dat hij aanstaat. De borstelloze, energiezuinige motor is stil in gebruik, heeft een bijzonder lange levensduur en wordt geleverd met 10 jaar garantie op onderdelen.

SpeedPerfect-programma

Met het SpeedPerfect-programma kan je de programmaduur tot 65%* inkorten, zonder afbreuk te doen aan de resultaten. SpeedPerfect kan je combineren met de meeste programma's, op maat van de waslading en het type stof. * Verschil in tijdsduur van het Easy Care 40°C-programma met SpeedPerfect, vergeleken met de normale tijdsduur zonder SpeedPerfect.

Met de Bijvul-functie blijft er nooit meer wasgoed achter in je wasmand.

Ben je vergeten een kindersok of een verdwaalde T-shirt in de wasmachine te steken? Geen probleem! Met de Bijvul-functie kun je tijdens de wasbeurt makkelijk kleding toevoegen of verwijderen*. Druk gewoon op de Bijvul-knop, open de deur, voeg de vergeten kledingstukken toe en ga door met wassen. *Als veiligheidsvoorziening kun je de Bijvul-functie niet gebruiken als het zeepsop heter is dan 50°C of als het waterniveau te hoog is.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.069,00
  • Merk: Bosch
  • Model: WAU28P95FG
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  • Ecolabel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: ecolabelWAU28P95FGBoschWasmachine