WAV28E0PFG Bosch Print 

Besteld vr 16u: levering <24u

Wasmachine HomeProfessional Vrijstaand i-DOS, 9 kg, 1400 tr/min., EcoSilence Drive, 4D Wash, TFT-display, LED light, antivlekken, SpeedPerfect, AquaStop Wit A

  • i-DOS: meet automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en water.

  • Antivlekken Plus-programma: verwijdert tot 16 soorten hardnekkige vlekken zonder voorbehandeling.

  • 4D Wash System: uiterst doeltreffende penetratie van water en wasmiddel voor vlekkeloze resultaten.

  • Automatische programma's: pas de wasbeurt aan volgens het soort stof en de graad van de vlekken.

  • EcoSilence Drive™: stille en energiezuinige motor, met 10 jaar garantie.

Bespaar water en wasmiddelen.

Maximale doeltreffendheid voor uw wasgoed met het automatische i-DOS-doseersysteem. Vul het wasmiddel- en wasverzachtervak slechts één keer bij, waarna de i-DOS sensoren de exacte hoeveelheid wasmiddel en water voor elke lading doseren, was na was. Zo bespaart u niet alleen wasmiddel maar voorkomt u ook onnodig spoelen.

Voor elke vlek de juiste wasbeurt.

Met het Antivlekken Plus-programma ontdoe je je kleding makkelijk, automatisch en efficiënt van de 16 meest hardnekkige vlekken, zoals chocolade, gras en rode wijn. Je wasmachine past automatisch de temperatuur, trommelbeweging en inweektijd aan om vlekken eenvoudig, volledig automatisch en zonder enige voorbehandeling te verwijderen.

Vlekkeloze resultaten, zelfs bij een volle lading wasgoed.

Ons uitermate doeltreffende 4D Wash-systeem voegt een nieuwe dimensie toe aan uw wasbeurten. Het systeem combineert de Direct Water Spray met de extra Spin Wash voor het efficiëntste gebruik van wasmiddelen en water. Het resultaat: een vlekkeloos wasresultaat, zelfs bij een overvolle wastrommel, dankzij de zeer efficiënte absorptie van water en wasmiddel. Erg vuile kledingstukken vragen wellicht om een extra boost. Schakel de optie 4D Wash System Intensive Plus in om de wascyclus meer kracht bij te zetten.

De beste manier om vlekken volledig automatisch te verwijderen

Briljante wasresultaten zijn nu kinderspel. Je hoeft alleen maar de trommel te vullen en op de Start-knop te drukken. De machine stemt alles automatisch af op wat je wasgoed nodig heeft aan de hand van het soort stof en de vervuilingsgraad, waardoor je elke keer opnieuw een perfecte wasbeurt krijgt.

Gegarandeerd stille en duurzame motor.

Laat je wasmachine je gezellige diner niet verstoren. De EcoSilence Drive™ van Bosch is zo stil dat je soms vergeet dat hij aanstaat. De borstelloze, energiezuinige motor is stil in gebruik, heeft een bijzonder lange levensduur en wordt geleverd met 10 jaar garantie op onderdelen.

Doodt 99,99%* van de veelvoorkomende ziektekiemen.

Het AllergyPlus-programma bestrijdt ziektekiemen, is zacht voor de gevoelige huid en zorgt voor een uiterst hygiënische wasbeurt. Het houdt de temperatuur tijdens het wasproces constant, waardoor de gewassen stoffen erg hygiënisch schoon worden. Als gevolg hiervan worden ziektekiemen en veelvoorkomende allergietriggers zoals huisstofmijt effectief aangepakt. Je wasgoed wordt ook grondig gespoeld om wasmiddelresten tot een minimum te beperken. Het resultaat: een extra hygiënische wasbeurt. * Bosch-wasmachines met het AllergyPlus-wasprogramma op 40° en 60° voldoen aan de wetenschappelijk aanbevolen voorwaarden voor een kiemreductie van 99,99% voor Enterococcus Hirae en Pseudomonas Aeruginosa, volgens Honisch et al. 2014, "Invloed van wascyclustijd, temperatuur en wasmiddelgebruik op de hygiënische effectiviteit van huishoudelijke wasbeurten." Onder leiding van Hogeschool Rhein-Waal.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.359,00
  • Merk: Bosch
  • Model: WAV28E0PFG
  • Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Ecolabel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: ecolabelWAV28E0PFGBoschWasmachine