WAV28G00FG Bosch Print 

Niet op voorraad, op bestelling
  • Antivlekken Plus-programma: verwijdert tot 16 soorten hardnekkige vlekken zonder voorbehandeling.

  • 4D Wash System: uiterst doeltreffende penetratie van water en wasmiddel voor vlekkeloze resultaten.

  • EcoSilence Drive™: stille en energiezuinige motor, met 10 jaar garantie.

  • AllergyPlus: ontwikkeld voor mensen met allergieën of een gevoelige huid.

  • Het SpeedPerfect-programma zorgt voor een perfect propere was, tot 65% sneller.

Voor elke vlek de juiste wasbeurt.

Met het Antivlekken Plus-programma ontdoe je je kleding makkelijk, automatisch en efficiënt van de 16 meest hardnekkige vlekken, zoals chocolade, gras en rode wijn. Je wasmachine past automatisch de temperatuur, trommelbeweging en inweektijd aan om vlekken eenvoudig, volledig automatisch en zonder enige voorbehandeling te verwijderen.

Vlekkeloze resultaten, zelfs bij een volle lading wasgoed.

Ons uitermate doeltreffende 4D Wash-systeem voegt een nieuwe dimensie toe aan uw wasbeurten. Het systeem combineert de Direct Water Spray met de extra Spin Wash voor het efficiëntste gebruik van wasmiddelen en water. Het resultaat: een vlekkeloos wasresultaat, zelfs bij een overvolle wastrommel, dankzij de zeer efficiënte absorptie van water en wasmiddel. Erg vuile kledingstukken vragen wellicht om een extra boost. Schakel de optie 4D Wash System Intensive Plus in om de wascyclus meer kracht bij te zetten.

Gegarandeerd stille en duurzame motor.

Laat je wasmachine je gezellige diner niet verstoren. De EcoSilence Drive™ van Bosch is zo stil dat je soms vergeet dat hij aanstaat. De borstelloze, energiezuinige motor is stil in gebruik, heeft een bijzonder lange levensduur en wordt geleverd met 10 jaar garantie op onderdelen.

Doodt 99,99%* van de veelvoorkomende ziektekiemen.

Het AllergyPlus-programma bestrijdt ziektekiemen, is zacht voor de gevoelige huid en zorgt voor een uiterst hygiënische wasbeurt. Het houdt de temperatuur tijdens het wasproces constant, waardoor de gewassen stoffen erg hygiënisch schoon worden. Als gevolg hiervan worden ziektekiemen en veelvoorkomende allergietriggers zoals huisstofmijt effectief aangepakt. Je wasgoed wordt ook grondig gespoeld om wasmiddelresten tot een minimum te beperken. Het resultaat: een extra hygiënische wasbeurt. * Bosch-wasmachines met het AllergyPlus-wasprogramma op 40° en 60° voldoen aan de wetenschappelijk aanbevolen voorwaarden voor een kiemreductie van 99,99% voor Enterococcus Hirae en Pseudomonas Aeruginosa, volgens Honisch et al. 2014, "Invloed van wascyclustijd, temperatuur en wasmiddelgebruik op de hygiënische effectiviteit van huishoudelijke wasbeurten." Onder leiding van Hogeschool Rhein-Waal.

SpeedPerfect-programma

Met het SpeedPerfect-programma kan je de programmaduur tot 65%* inkorten, zonder afbreuk te doen aan de resultaten. SpeedPerfect kan je combineren met de meeste programma's, op maat van de waslading en het type stof. * Verschil in tijdsduur van het Easy Care 40°C-programma met SpeedPerfect, vergeleken met de normale tijdsduur zonder SpeedPerfect.

Met de Bijvul-functie blijft er nooit meer wasgoed achter in je wasmand.

Ben je vergeten een kindersok of een verdwaalde T-shirt in de wasmachine te steken? Geen probleem! Met de Bijvul-functie kun je tijdens de wasbeurt makkelijk kleding toevoegen of verwijderen*. Druk gewoon op de Bijvul-knop, open de deur, voeg de vergeten kledingstukken toe en ga door met wassen. *Als veiligheidsvoorziening kun je de Bijvul-functie niet gebruiken als het zeepsop heter is dan 50°C of als het waterniveau te hoog is.

Algemeen
Trommelinhoud 9 kg
Type wasmachine Frontlader
Zwiersnelheid (maximaal) 1400 t/min
Energieverbruik
Droogresultaat B
Energieklasse A
Energieverbruik per 100 cycli 48 kWh
Geluidsniveau centrifugeren 69 dB(A)
Geluidsniveau-klasse A
Gewogen waterverbruik per cyclus 48 Liter
Tijdsduur Eco 40-60° programma 3:44
Fysieke kenmerken
Breedte 59,8 cm
Diepte 59 cm
Hoogte 84,8 cm
Kleur Wit
Garantie
Motor garantie (Jaar) 2
Gebruiksgemak
Aanduiding programmaverloop Ja
Aanduiding resttijd Ja
Eindsignaal programma Ja
Uitgestelde start Ja
Verlichting binnen Ja
Opties
Extra water Nee
Programma's
Favoriet programma Ja
Speciale wasprogramma's Overhemden, Handdoeken
Trommelreiniging Ja
Wasprogramma's Katoen, Fijne was/Delicaat/zijde, Wol / handwas, Outdoor / Sports, QuickWash (kort programma/quick/speed/express), Spoelen, Gemengde was/mix, Kreukherstellend / antikreuk
Veiligheid
Kinderbeveiliging Ja

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.289,99
  • Merk: Bosch
  • Model: WAV28G00FG
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  • Ecolabel
A
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: ecolabelWAV28G00FGBoschWasmachine