SN67Z801BE Siemens Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Vaatwasser HC - iQ700 Vol. integ. - 60 x 81,5 - 87,5 cm zeolith, intelligent programm, 41 dB, timer, flexComfort Pro-korven, Glasszone, retroFit, rackMatic, timeLight C

Versnel het programma, waar je ook bent
Was en droog je vaat tot wel drie keer sneller, maar met hetzelfde brandschone resultaat. Dankzij varioSpeed Plus kun je altijd kiezen voor versneld afspoelen, zelfs wanneer de cyclus al bezig is. En het mooiste moet nog komen: je kunt varioSpeed Plus eenvoudig activeren en bedienen via de Home Connect-app op je smartphone of tablet. Slimmer kan bijna niet!

Een vaatwasprogramma dat optimaliseert op basis van jouw feedback
Beoordeel jouw vaatwasser via de Home Connect-app en laat weten hoe tevreden je bent over de duur van het programma en de reinigings- en droogresultaten. Mochten de resultaten niet volledig voldoen aan jouw wensen dan past de vaatwasser zijn instellingen aan. Hij creëert dan een aangepast vaatwasprogramma dat voldoet aan al jouw wensen. Bovendien biedt het programma je volledige transparantie over het water- en energieverbruik.

Moeiteloos inruimen en alle vaat grondig schoon
Inruimen gaat eenvoudig en efficiënt op elk niveau dankzij de flexComfort Pro-korven. Ieder afzonderlijk stuk servies krijgt de perfecte behandeling: het glasvriendelijke ontwerp zorgt ervoor dat je zelfs jouw mooiste champagneglazen zorgeloos aan je Siemens vaatwasser kunt toevertrouwen. De nieuwe soepele wieltjes maken het in- en uitladen bovendien makkelijker dan ooit.

Extra flexibel in- en uitruimen dankzij de gekleurde touchpoints.
Dankzij de blauwgekleurde markeringen weet u precies welke onderdelen van de vaatwasser u kunt aanpassen. Grote pannen stapelt u simpel en snel. En wijn- en champagneglazen staan extra stevig.

De veilige zone voor jouw meest waardevolle glaswerk
Maak je je weleens zorgen of je kwetsbare glaswerk de vaatwasser wel overleeft? Met glassZone kun je erop vertrouwen dat jouw glazen optimaal beschermd worden. De zes speciale sproeikoppen zorgen voor een zachte, constante watertoevoer, zodat al jouw glazen grondig worden gereinigd zonder beschadigd te raken. Daarnaast wordt je glaswerk beschermd tegen trillingen en bewegingen door het siliconen antislipoppervlak, dat ook kwetsbare glazen stevig maar voorzichtig op hun plek houdt.

Een kleur voor iedere sfeer, stijl en situatie
In een gepersonaliseerde keuken verdient ook jouw vaatwasser een persoonlijke touch. emotionLight Pro biedt ruime keuze uit een selectie stijlvolle kleuren om de binnenzijde van je vaatwasser precies te verlichten zoals jij mooi vindt. Via de Home Connect-app kun je eindeloos verder experimenteren met maar liefst 256 tinten.

Natuurlijke mineralen zorgen voor een optimaal droogresultaat
Op zoek naar een groenere vaatwasser die nog steeds maximaal presteert? Het Zeolith®-droogsysteem werkt op basis van een compartiment gevuld met natuurlijke mineralen die vocht opnemen en warmte afgeven. Hierdoor wordt het droogproces versneld, en verbruikt je apparaat minder elektriciteit voor het drogen van de vaat. Goed voor jou én goed voor het milieu dus.

Beter overzicht, groter gebruiksgemak: TFT-display
De vaat doen is bijzonder eenvoudig met het nieuwe TFT-display met hoge resolutie. Je ziet in een oogopslag alle programmainformatie: duidelijk onderverdeeld, zeer gestructureerd en daardoor snel te zien. Je kan gemakkelijk de afzonderlijke programmainstellingen wijzigen.

Alle programma-informatie geprojecteerd op je vloer
Met een lichtprojectie op je vloer laat timeLight zien hoelang het afwasprogramma nog duurt. En met welk programma de vaatwasser op dat moment bezig is. Zelfs eventuele foutmeldingen zie je ermee op je keukenvloer. Dat is niet alleen innovatief, maar ook gewoon handig.

  • varioSpeed Plus op afstand: was en droog je vaat tot wel drie keer zo snel, ook wanneer je niet thuis bent
  • intelligentProgram: een vaatwasprogramma dat optimaliseert op basis van jouw feedback.
  • flexComfort Pro: extra flexibele korven die gemakkelijk en efficiënt inruimen van jouw vaat garanderen.
  • glassZone: bescherm je glaswerk optimaal in de speciale zone voor glas.
  • emotionLight Pro: verlicht je vaatwasser in een van de 256 stijlvolle kleuren.
Algemeen
Aantal bestekken 13
Type vaatwasser Volledig integreerbaar
Bediening
Koppeling met app Ja
Energieverbruik
Duurtijd eco-programma 3:55
Energieklasse C
Energieverbruik in eco-programma per 100 cycli 74 kWh
Geluidsniveau 41 dB(A)
Geluidsniveau-klasse B
Waterverbruik eco-programma per cyclus 9,5
Fysieke kenmerken
Breedte 59,8 cm
Diepte 55 cm
Hoogte 81,5 cm
Gebruiksgemak
Aanduiding resttijd Ja
Bovenkorf in de hoogte verstelbaar Ja
Eindsignaal programma Ja
Verlichting binnen Ja
Zelfreinigend filtersysteem Ja
Programma's
Aantal afwasprogramma's 8
Uitrusting
Bestekschikking Bestekmandje

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.609,99
  • Merk: Siemens
  • Model: SN67Z801BE
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  • Ecolabel
C
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: ecolabelSN67Z801BESiemensVaatwasser inbouwVaatwasmachines inbouwInbouwvaatwassers