ENA 8 Touch Full Metropolitan Black EC Jura Print 

Niet op voorraad, op bestelling

De nieuwe ENA 8 - klein formaat, grote prestaties Technologisch virtuoos De Professional Aroma Grinder zorgt voor een nog gelijkmatiger maalproces van de koffie en daarmee voor een aromatoename van 12,2%, terwijl de innovatieve technologie voor microschuim luchtig zacht melkschuim voor trendspecialiteiten met melk tevoorschijn tovert. Nieuw bereidt de ENA 8 met de tweekopjesfunctie bovendien ook twee zwarte koffiespecialiteiten tegelijk en de uitgekiende melksysteemreiniging garandeert TÜV-gecertificeerde hygiëne en daarmee steeds het hoogste genot.

Eenvoudig genieten Via het overzichtelijke touchscreen en het intuïtieve, stringente gebruikersmenu kunt u met één tip van de vinger kiezen uit 15 specialiteiten. Even ongecompliceerd kan de melksysteemreiniging met één druk op de knop worden gestart, waardoor deze te allen tijde voor TÜV-gecertificeerde hygiëne zorgt. Of bedien uw koffie-volautomaat heel eenvoudig via uw smartphone: uiteraard is de ENA 8 dankzij WiFi-technologie ook compatibel met J.O.E.®.

Groot design in klein formaat Met een grootte van net 27,1 x 32,3 x 44,5 cm past onze kleinste volautomaat overal tussen. Toch wordt hierbij nergens op beknibbeld: ook in het kleinste formaat biedt de ENA 8 koffie en design in unieke JURA-kwaliteit. De gereduceerde vormentaal met heldere lijnen, hoogwaardige materialen en chique accenten, zoals het verchroomde kopjesvak of het waterreservoir in kristalheldere diamantlook, brengt alle vrienden van de goede smaak en van goede koffie in verrukking.

Algemeen
Inhoud waterreservoir 1,1  Liter
Type espressomachine Volautomatisch
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Kleur/Stijl ZWART
Gebruiksgemak
Met scherm Ja
Koffie
Automatisch Cappuccino Ja
Heetwaterfunctie Ja
Instelbare koffiesterkte en hoeveelheid Ja
Maximum kopjes per beurt 10
Melk
Functie voor melk opschuimen Ja

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Jura
  • Model: 15493
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
Set 2 espressoglazen & set 2 espressolepels gratis
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: ENA8TouchFullMetropolitanBlackECJuraEspressomachineToestellen EspressoApparaten espressoMachines Espresso