Massagegun Normatec 3.0 Leg System Hyperice Print 

Normatec 3 is de volgende evolutie van de iconische Normatec serie, met behulp van dynamische luchtcompressie om uw welzijn te bevorderen, sneller te herstellen, uw training te verbeteren en uw prestaties te maximaliseren. Normatec's gepatenteerde precisie pulse technologie helpt om de bloedsomloop te verhogen, de spieren te herstellen en zwellingen te verminderen en is al lang de keuze van topsporters en consumenten over de hele wereld.

De ultieme massage-ervaring
Opwarmen en herstellen als nooit tevoren. De Normatec 3 gebruikt dynamische luchtcompressie om een herstellende massage te creëren die u helpt u sneller fris te voelen. 7 niveaus van compressie en onze gepatenteerde Pulse technologie leveren nauwkeurige behandeling aan 5 overlappende zones met ZoneBoost™ door gebruik te maken van biomimicry om de natuurlijke spierpompen en eenrichtingskleppen van de benen te repliceren. Geloof ons, uw benen zullen u dankbaar zijn.

Ontdek de Normatec 3 Benen
Intuïtief, vernieuwd ontwerp

Het vernieuwde systeemontwerp van de Normatec 3 heeft een intuïtieve interface, een lager gewicht en de mogelijkheid om nieuwe functies en aanpassingen te ontgrendelen via de met Bluetooth® verbonden Hyperice App. Gewoon inritsen en het meest geavanceerde dynamische luchtcompressie systeem op de planeet aanzetten.

Gesteund door de wetenschap, gebruikt door de besten
Ontworpen door een MD, PhD, Normatec is het originele, meest geteste en meest wetenschappelijk onderbouwde dynamische luchtcompressie systeem op de markt. Normatec is ontworpen om verbeterde mobiliteit en diepgaande herstellende helende resultaten te bieden, en is al lang het meest vertrouwde systeem door 's werelds topsporters en consumenten overal op zoek naar verbetering van hun welzijn.
 

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 899,00
  • € 999,00
  • Merk: Hyperice
  • Model: 63010-006-03
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: MassagegunNormatec30LegSystemHypericeMassagetoestel