113 EcoTank Pigment Black ink bottle Epson Print 

De sneldrogende EcoTank 113-inktserie biedt u pigmentinkten voor afdrukken die bestand zijn tegen vlekken en markeerstiften. Met deze betrouwbare en hoogwaardige inkt kunt u altijd vertrouwen op mooie afdrukken met heldere tekst en levendige kleuren. Met één inktset kunt u duizenden pagina's afdrukken zonder een inktpatroon te hoeven vervangen.

Professioneel uitziende afdrukken

U beschikt altijd over prachtige afdrukken met heldere tekst en levendige kleuren dankzij deze betrouwbare en hoogwaardige inkt. De inktserie 113 beschikt over pigmentinkten voor scherpe afdrukken die bestand zijn tegen vlekken en markeerstiften. De pigmentinkt is sneldrogend en is dan ook ideaal voor dubbelzijdige afdrukken.

Druk duizenden pagina 's af

Het is indrukwekkend hoeveel pagina's u kunt afdrukken met slechts één vervangende set: tot 7500 pagina's in zwart-wit en 6000 pagina's in kleur1.

Gebruiksvriendelijk

U kunt een EcoTank-printer eenvoudig en zonder geknoei vullen, met de hersluitbare, intuïtieve en druppelvrije inktflessen. Dankzij een speciaal mechanisme kunt u met deze inktflessen alleen de juiste kleur navullen.

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

De originele inkt en het papier van Epson zijn ontwikkeld om samen te werken met Epson-printers om keer op keer de beste resultaten te leveren. De kwaliteitsproducten van Epson zijn het resultaat van high-tech productiefaciliteiten en uitgebreide en doorlopende R&D (onderzoek en ontwikkeling).

Algemeen
Printkleuren Zwart
Functies
Compatibele producten EcoTank ET-16150, EcoTank ET-5150, EcoTank ET-5850, EcoTank ET-16600, EcoTank ET-5170, EcoTank Pro ET-16680, EcoTank ET-5800, EcoTank Pro ET-5880, EcoTank ET-16650, EcoTank Mono ET-M16600, EcoTank Pro ET-M16680

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 19,99
  • Merk: Epson
  • Model: C13T06B140
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: 113EcoTankPigmentBlackinkbottleEpsonInktpatronen