XR104 Solar Powerbank met zaklamp 10000 mAh Xtorm Print 

Niet op voorraad, op bestelling

De Xtorm Solar Charger 10.000 is een robuuste outdoor powerbank met ingebouwd zonnepaneel. Hij geeft de vrijheid en energie om te gaan en staan waar je wilt, en is dus perfect voor al je avonturen.

Pure zonnekracht
De powerbank met ingebouwd zonnepaneel kan op twee manieren worden opgeladen: via USB-C, of door hem mee naar buiten te nemen en het zonnepaneel zijn werk te laten doen.

Krachtige batterij met hoge capaciteit
De zonnelader is uitgerust met een 10.000mAh lithium-polymeer batterij, krachtig genoeg om een smartphone minstens 2x op te laden. De powerbank zonneenergie beschikt ook over een 20W USB-C uitgang die je smartphone snel oplaadt, zodat je altijd klaar bent om te gaan.

Gemaakt voor avontuur
De zonne-oplader is spatwaterdicht, valbestendig en heeft een krachtige geïntegreerde LED-zaklamp, waardoor het de perfecte power bank is voor al je avonturen. Met de grote interne batterij en het krachtige zonnepaneel heb je altijd wat extra energie bij de hand, waar en wanneer dat nodig is!

Hoe lang duurt opladen in de zon?

Hoe snel de zon je Solar Charger oplaadt hangt af van een aantal factoren, zoals het jaargetijde, het uur van de dag, en natuurlijk de bewolking.

Voor een helder beeld van de hoeveelheid gratis energie die je kunt verwachten van het ingebouwde zonnepaneel, geven wij hieronder 2 verschillende scenario's die de verschillen in laadsnelheid laten zien.

Hoe lang het duurt voordat uw Solar Charger volledig opgeladen is:

  • 1. Op een grotendeels zonnige dag in de lente of zomer duurt het ongeveer 10 dagen
  • 2. Op een grotendeels zonnige dag in de herfst of winter duurt het ongeveer 20 dagen

Zoals je ziet is er geen voorbeeld gegeven van de laadtijd tijdens bewolkte dagen. Dat komt omdat zonneladen op zulke dagen helaas niet efficiënt genoeg werkt om effectief bruikbaar te zijn.

Bij Xtorm gebruiken we hoog-rendement SunPower zonnecellen om zoveel mogelijk energie te vangen uit een zo klein mogelijk oppervlak. Zijn de hierboven vermelde laadtijden niet zo snel als je had gehoopt? Geen zorgen, Xtorm heeft zonneladers en zonnepanelen in alle maten. Bekijk onze andere producten om te vinden wat het beste bevalt!

Aansluitingen
Aantal USB-poorten 3
Type USB-invoerpoorten USB-C
USB Type A-uitvoerpoorten 2
Fysieke kenmerken
Kleur Oranje, Zwart
Stroom
Batterijcapaciteit 10000 mAh
Oplaadtijd (USB) 3.5 u
Type stroomvoorziening USB

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 69,99
  • Merk: Xtorm
  • Model: 196485
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: XR104SolarPowerbankmetzaklamp10000mAhXtormPowerbank