XP300U Xtreme Portable Power Station - 300W - 78.000 mAh Xtorm Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Met de Xtorm Portable Power Station 300 heb je overal waar je bent toegang tot een krachtig 300W AC stopcontact. Dankzij de hoge capaciteit van 281 Wh kun je grotere apparaten zoals een laptop, tv of zelfs een koelbox meerdere uren lang van stroom voorzien! Combineer het met een 100W Xtorm Solar Panel om echte vrijheid te ervaren.

De XP300U is de vernieuwde versie van de Xtreme Powerstation 300W. Zo voorzie je een laptop ruim 2 uur van stroom of een kleine koelbox zo'n 5 uur. Je kunt je camera, smartphone en drone meerdere keren opladen. 

Ook kun je 5,5 uur tv kijken of een ledlamp van 10 W ruim 17 uur van stroom voorzien. Daarnaast kun je een elektrische luchtpomp aansluiten om gemakkelijk je luchtbed en drijvers op te blazen. 

De XP300U is de perfecte krachtcentrale om mee te nemen op een korte trip of om bijvoorbeeld buitenshuis foto's op je laptop te bewerken. 

Laad 33% sneller op met X-Charge

Met X-Charge kunt u twee voedingsingangen combineren om uw Power Station snel op te laden. Het is net zo eenvoudig als het aansluiten van 2 invoerbronnen: de wandlader en de USB-C PD-ingang. Wanneer beide ingangen zijn aangesloten, wordt X-Charge automatisch geactiveerd - uw Power Station volledig opladen 33% sneller! 

Veelzijdige kracht

De Power Station beschikt over 5 verschillende soorten uitvoerpoorten, zodat je altijd degene hebt die je nodig hebt. Hij beschikt niet alleen over een krachtig 300W AC-stopcontact, maar heeft ook een 120W 12V-aansluiting zoals je die in je auto aantreft, perfect voor koelboxen en koelboxen. Het Power Station beschikt ook over alle soorten USB-uitgangen die je nodig hebt om je smartphone, tablet of zelfs USB-C PD-laptops op te laden. 

Gemakkelijk opladen - binnen, buiten en onderweg

Laad het Power Station op met zonne-energie, een wandlader of zelfs vanuit je auto – alles is mogelijk dankzij de meegeleverde kabels. Combineer het met een XPS100 - 100W Xtorm Solar Panel om echte vrijheid te ervaren. 

Terwijl het Power Station wordt opgeladen, kunt u nog steeds alle uitgangen gebruiken om uw apparaten van stroom te voorzien en op te laden, waardoor onbeperkt vermogen wordt ontgrendeld!

 

Extreme kracht - overal

Het maakt niet uit of je gaat kamperen, roadtrippen of gewoon ergens naar toe reist - tegenwoordig heb je genoeg stroom nodig om al je apparaten van stroom te voorzien. Smartphones, camera's, laptops, drones of zelfs een koelbox; niets is te gek voor deze Portable Power Station. 

Let op: Het wattage van het apparaat dat je wilt opladen moet lager zijn dan het wattage van het product waarmee je het oplaadt. Apparaten met een hoger wattage kunnen hiermee niet worden opgeladen.

Aansluitingen
Aantal USB-poorten 5
Type USB-invoerpoorten USB-C
USB Type A-uitvoerpoorten 3
Fysieke kenmerken
Kleur Oranje, Zwart
Materiaal ABS
Stroom
Batterijcapaciteit 78000 mAh
Oplaadtijd (USB) 5.5 u
Snel opladen Ja
Type stroomvoorziening USB

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 449,00
  • Merk: Xtorm
  • Model: 214254
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: XP300UXtremePortablePowerStation300W78000mAhXtormPowerstation