XP500 Xtreme Portable Power Station - 500W - 192.000 mAh Xtorm Print 

Niet op voorraad, op bestelling

PowerStation 614Wh 3x USB-A USB-C 2x 230V

Heb je ooit gewenst dat je toegang had tot een stopcontact, zelfs als je niet thuis bent? Met de Xtorm Portable Power Station 500 heb je overal waar je bent toegang tot twee krachtige AC stopcontacten met een vermogen van 500W. Dankzij de hoge capaciteit van 612 Wh kun je bijna alles van stroom voorzien!

De XP500 zorgt voor urenlang extra vermogen! Met deze Xtreme Powerstation 500W heb je genoeg energie om een kleine koelbox ongeveer 10 uur van stroom te voorzien. Ook laad je een laptop 4,5 keer volledig op. Je kunt zelfs 12 uur tv kijken of een 10W LED-lamp 1,5 dag laten branden! Daarnaast kun je een elektrische luchtpomp aansluiten om bijvoorbeeld eenvoudig je luchtbed of zwembad op te blazen. 

De XP500 is de perfecte keuze om een nacht door te brengen op de camping of in je tent in de achtertuin met je energiecentrale.

Batterijen die een 4x langere levensduur hebben

Deze Power Station maakt gebruik van een nieuw type batterijcel, LiFePO4. Deze cellen hebben één groot voordeel ten opzichte van standaard Li-ion-cellen, namelijk hun veel langere levensduur. Terwijl gewone Li-ion-cellen een "batterijlevensduur"* hebben van ongeveer 500, hebben LiFePO4-cellen een levensduur van 2000. Dat is 4x langer dan de meeste andere Power Stations! 

Laad 33% sneller op met X-Charge

Met X-Charge kunt u twee voedingsingangen combineren om uw Power Station snel op te laden. Het is net zo eenvoudig als het aansluiten van 2 invoerbronnen: de wandlader en de USB-C PD-ingang. Wanneer beide ingangen zijn aangesloten, wordt X-Charge automatisch geactiveerd - uw Power Station volledig opladen 33% sneller! 

Veelzijdige poortselectie - Altijd de kracht die u nodig hebt

De Power Station beschikt over 5 verschillende soorten uitvoerpoorten, zodat je altijd degene hebt die je nodig hebt. Hij beschikt niet alleen over twee krachtige AC-aansluitingen met een vermogen van 500W, maar heeft ook een 120W 12V-autolader, 1x 60W USB-C in-/uitgang, 3x gewone USB-uitgangen en zelfs 2x 5,5 mm 60W DC-uitgangen. 

Opladen gemakkelijk gemaakt

Laad het Power Station op met zonne-energie, een wandlader of zelfs vanuit je auto – alles is mogelijk dankzij de meegeleverde kabels. De snelste manier om hem op te laden is door een zonnepaneel van 200 W te gebruiken, zoals onze Xtorm XPS200-zonnepanelen.

Extreme kracht - overal

Het maakt niet uit of je gaat kamperen, roadtrippen of gewoon ergens naar toe reist - tegenwoordig heb je genoeg stroom nodig om al je apparaten van stroom te voorzien. Smartphones, camera's, laptops, drones of zelfs een koelbox; niets is te gek voor deze Portable Power Station. Combineer het met een zonnepaneel en je kunt volledig off-grid gaan, zonder dat je de apparaten hoeft op te geven waar je niet zonder kunt.

*1 Levensduur batterij is volledig opgeladen, van 0 tot 100%. Dit kan ook worden opgesplitst in verschillende kleinere oplaadbeurten.

Let op: Het wattage van het apparaat dat je wilt opladen moet lager zijn dan het wattage van het product waarmee je het oplaadt. Apparaten met een hoger wattage kunnen hiermee niet worden opgeladen.

Aansluitingen
Aantal USB-poorten 4
Type USB-invoerpoorten USB-C, USB-A
USB Type A-uitvoerpoorten 3
Fysieke kenmerken
Kleur Oranje, Zwart
Materiaal ABS
Stroom
Batterijcapaciteit 192000 mAh
Oplaadtijd (AC) 5,3 u
Snel opladen Ja
Type stroomvoorziening USB

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 749,00
  • Merk: Xtorm
  • Model: 213835
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: XP500XtremePortablePowerStation500W192000mAhXtormPowerstation