SO2321F2 Instant Comfort Compact Rowenta Rowenta Print 

Besteld vr 16u: levering <24u

De Instant Compact kachel verwarmt snel de ruimte om je heen en bespaart ruimte in je slaapkamer, woonkamer of opbergmeubel. De stille eco-instelling zorgt voor maximaal comfort zonder overlast, terwijl een optionele koelventilator het hele jaar door een praktisch apparaat is.

Ontdek een compacte kachel die de ruimte om je heen snel verwarmt in extreme stilte. Kies uit twee handige snelheden: de ECO-stilte-instelling voor langdurig, ongestoord gebruik - ideaal tijdens het lezen, tv kijken of slapen - of de max-instelling voor snelle, zeer krachtige verwarming precies wanneer je het nodig hebt. Perfect voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer of kantoor! Deze gemakkelijk op te bergen luchtverhitter met veiligheidsuitschakeling heeft zelfs een koelfunctie voor een handige ventilator bij warmer weer.

Stil
Geniet ongestoord van krachtige warmte dankzij de ECO-stiltestand van slechts 44 dB(A). Word warm tijdens het studeren, tv kijken of zelfs slapen.

Laag energieverbruik
Eco-modus (1000 W) voor gelijkmatige verwarming en tot 50% energiebesparing*. *vs. maximale instelling

Instelbare temperatuur en vermogen
Twee instellingen voor het verwarmingsvermogen: de ECO-stilte-instelling voor urenlang gebruik of de maximale instelling voor een moment van snelle warmte. Ideaal voor een kamer tot 30 m2*. *In recent gebouwde, geïsoleerde ruimte, conform norm RT2012

Onmiddellijke warmte

Onmiddellijke en directe warmte voor maximaal comfort. Verwarm je kamer snel gelijkmatig dankzij de blazende ventilator.

Makkelijk te verplaatsen en op te bergen
Plaats je kachel overal, dankzij het handige handvat. Bovendien kan het compacte formaat gemakkelijk worden opgeborgen zonder veel ruimte in te nemen.

Verkoelende ventilator
Deze kachel is ontworpen voor gebruik het hele jaar door en wordt geleverd met een optie voor een koele ventilator. Ideaal voor persoonlijke verfrissing of om kleine ruimtes te ventileren.

Fysieke kenmerken
Breedte 152 mm
Diepte 182 mm
Hoogte 272 mm
Kleur Blauw
Stroom
Vermogen 1800 W

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 50,00
  • Adviesprijs € 59,99
  • Merk: Rowenta
  • Model: SO2321F2
  • Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: SO2321F2InstantComfortCompactRowentaRowentaBijverwarming