SN95EX07CE Siemens Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Snel en slim de vaatwas doen.
Was en droog de vaat tot drie keer sneller, maar met dezelfde uitstekende resultaten. Met varioSpeed Plus kunt u de spoelturbo op elk moment inschakelen, ook als de spoelcyclus actief is. Het beste van alles is dat u varioSpeed Plus kunt activeren en bedienen met de Home Connect-app. Slim toch?

Vario-besteklade
De Vario-besteklade biedt een extra laadruimte. Dankzij het speciale ontwerp is er niet alleen ruimte voor bestek, maar ook voor pollepels, slabestek en klein serviesgoed zoals espressokopjes. En in de onderste korf is geen bestekmand meer nodig zodat daar nu ruimte is voor vaatwerk van 14 personen.

Flexibel comfort bij het laden: verstelmogelijkheden met touchPoints.
Het hoogwaardige design van de Siemens vaatwassers is niet alleen aan de buitenkant zichtbaar. Dankzij de blauwe markeringen binnenin de vaatwasser ziet u meteen alle mogelijke verstelmogelijkheden van de korven. Grote potten vinden makkelijk hun plaats, terwijl wijn- en champagneglazen veiliger kunnen worden weggezet.

De veilige zone voor uw meest waardevolle glazen.
Heeft u schrik om uw delicate glaswerk in de vaatwasser achter te laten? Gelukkig is er glassZone. Zes speciale sproeiers zorgen voor zachte, continue waterstralen naar afzonderlijke glazen en maken een grondige reiniging mogelijk zonder fragiele materialen te beschadigen. De siliconen oppervlakken zijn antislip en beschermen uw delicate en waardevolle glazen tegen trillingen en beweging, zodat u zeker kunt zijn van een veilige reiniging.

Zie alles duidelijk in het blauw.
Open uw vaatwasserdeur en zie een in het blauw verlichte binnenkant. Slim gemonteerde LED's in de bovenkant van de binnenzijde gaan automatisch aan als u de deur opent en weer uit als u deze sluit.

Perfect ingebouwd, op hoogte of bij lage plinten
Het varioScharnier is de optimale oplossing als er maar weinig ruimte zit tussen de vaatwasser en het frontpaneel eronder, of bij een lage plint. Met het varioScharnier gaat het frontpaneel van de vaatwasser namelijk iets omhoog als je hem opent. Zo behoud je een mooi gestroomlijnd geheel met kleine, gelijkmatige ruimtes tussen de fronten, terwijl de vaatwasserdeur de plint of het kastdeurtje eronder nooit raakt of beschadigt.

Gemakkelijk te openen deur zonder handgreep: het openAssist-systeem.
Deze volledig integreerbare vaatwasser van Siemens is uitgerust met een deuropeningssysteem. Met openAssist volstaat een lichte duw op de deur om deze te openen. Makkelijk en zonder handgreep. De vaatwasser is niet alleen gemakkelijker te openen, hij past ook naadloos in een moderne greeploze keuken.

Bespaar tijd en moeite.
Nu het leven steeds drukker wordt, zijn Siemens-vaatwassers met Home Connect een ideale partner. Dankzij onze samenwerking met Amazon Alexa* bedient u uw slimme vaatwasser via de Home Connect-app of uw slimme speaker. Zo kunt u bijvoorbeeld het wasprogramma wijzigen of de stiltestand aanzetten. Met de app kunt u zelfs opnieuw vaatwastabletten bestellen. Het leven is net een beetje makkelijker geworden. *Afhankelijk van lokale beschikbaarheid.

Remote Control: eenvoudig de afwasprogramma's selecteren en starten via de Home Connect app.
Met de Home Connect app kunt u eenvoudig programma's en opties selecteren en uw vaatwasser starten, waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Zo beschikt u altijd over een glanzende vaat precies wanneer u die nodig heeft.

Altijd een gemakkelijk overzicht van de status van uw vaatwasser - Remote Monitoring.
Dankzij Home Connect kunt u uw Siemens vaatwasser perfect controleren, wanneer u maar wilt en waar u ook bent. Zo behoudt u steeds een perfect overzicht van de actuele status van het programma. En als de vaat weer glanzend schoon en perfect droog is, stuurt de Home Connect app zelfs een pushmelding.

  • varioSpeed Plus – Was en droog uw vaat tot drie keer sneller.
  •  glassZone – Vaatwasserzone toegewijd aan de bescherming van uw glaswerk.
  •  emotionLight – Verlicht uw vaatwasser in een rustgevend blauw licht.
  •  varioScharnier: maximale vrijheid bij het inbouwen van de vaatwasser.
  •  Gemakkelijk te openen deur zonder handgreep: het openAssist-systeem.
Algemeen
Aantal bestekken 14
Type vaatwasser Volledig integreerbaar
Bediening
Koppeling met app Ja
Energieverbruik
Duurtijd eco-programma 3:35
Energieklasse B
Energieverbruik in eco-programma per 100 cycli 65 kWh
Geluidsniveau 42 dB(A)
Geluidsniveau-klasse B
Waterverbruik eco-programma per cyclus 9
Functies
Halve belading Ja
Fysieke kenmerken
Breedte 59,8 cm
Diepte 55 cm
Hoogte 81,5 cm
Nisbreedte (minimaal) 60 cm
Nisdiepte (minimaal) 55 cm
Nishoogte (maximaal) 87,5 cm
Gebruiksgemak
Aanduiding resttijd Ja
Bovenkorf in de hoogte verstelbaar Ja
Eindsignaal programma Ja
Type eindsignaal Akoestisch
Uitgestelde start Ja
Zelfreinigend filtersysteem Ja
Programma's
Aantal afwasprogramma's 8
Uitrusting
Bestekschikking Besteklade

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.509,00
  • Merk: Siemens
  • Model: SN95EX07CE
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  • Ecolabel
B
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: ecolabelSN95EX07CESiemensVaatwasser inbouwVaatwasmachines inbouwInbouwvaatwassers