Intense Pure Air Connect Rowenta Print 

Tot 100 % van de allergenen en fijne partikels gefilterd

Met de luchtreiniger Intense Pure Air Connect krijgt u een gezonder leven door de lucht te regelen en beter te ademen. Dankzij het nieuwe 4-traps filtersysteem wordt tot 100% van de allergenen en fijne partikels opgevangen, terwijl het schadelijke formaldehyde permanent wordt vernietigd. Deze discrete maar snelle en krachtige luchtreiniger is uitgerust met een slim systeem om de luchtkwaliteit automatisch te detecteren en zich aan te passen. Hij beschikt ook over talrijke handige functies voor een volledig gebruiksgemak. Dankzij de verbonden app is met de luchtreiniger gezuiverde lucht altijd direct bij uw vingers beschikbaar.

Vernietigt permanent formaldehyde

Intense Pure Air is de enige zuiveraar die permanent formaldehyde vernietigt. Andere filtertechnologie vangt het op en laat tot 100% van de gefilterde formaldehyde vrij.

Snelle zuivering

180 m3/u CADR in modus Boost voor luchtzuivering binnen maar 10 minuten.

Twee keer zo stil

Met maar 22dB(A) in de modus Silent is het twee keer stiller, voor discreet filteren en rustig slapen.

4-traps filter

Een nieuw filter met hoge efficiëntie vangt tot 100% van de allergenen en fijne partikels op, dankzij 4-traps filter: 1) Voorfilter voor dieren-/mensenhaar en stof 2) Actief koolstoffilter voor rook, geuren, vluchtige organische stoffen (VOS) en chemische verontreinigers 3) Allergeenfilter + filter voor fijne partikels, pollen, huidschilfers van huisdieren, stofmijten, schimmels, bacteriën en virussen 4) Exclusief gepatenteerd NanoCaptur-filter om permanent formaldehyde te vernietigen, een zeer toxische luchtverontreiniger binnenshuis.

Verbonden oplossing

De app Pure Air in partnership met Plume Labs beschikt over indicatoren voor buiten- en binnenluchtkwaliteit met realtime aanbevelingen over hoe u betere lucht kunt inademen. U kunt er tegelijk ook de snelheid mee regelen, de auto-modus en de timerfuncties, overal waar u bent.

Algemeen
Geluidsniveau (Maximum) 14,5 dB(A)
Ionische technologie Nee
Maximaal oppervlak 70 m²
Bediening
Nachtmodus Ja
Functies
Timerfunctie Ja
Fysieke kenmerken
Kleur Wit

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 339,99
  • Merk: Rowenta
  • Model: PU4080F0
  • Beschikbaarheid: Voorradig in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: IntensePureAirConnectRowentaLuchtreinigerReiginers lucht