Telenet | Internet - TV - Mobiel

   

Telenet Center Taelman

De producten en diensten van Telenet & Base
met de service van Taelman

 

Sinds 2006 is Taelman een Telenet center. Concreet wil dat zeggen dat wij een partnership hebben met Telenet waarin afgesproken werd dat wij een bepaald deel van de service van Telenet voorzien zodat klanten in onze regio beter en sneller geholpen kunnen worden.
Sinds 2019 kan u nu ook voor alle Base producten bij ons terecht!
 

Alle Telenet & Base producten

Bij ons kan u terecht voor alle info en aanvragen van alle Telenet producten. Wenst u over te stappen, uw huidige formule te veranderen of gewoon even checken of u weldegelijk nog de voordeligste formule heeft? Bij ons bent u aan het juiste adres. Ons team helpt u met een glimlach verder. 

Persoonlijke aanpak en advies
 

Maar we gaan tegelijkertijd verder. We bekijken ook heel goed jouw huidige telenet-factuur en geven advies waar nodig. Zo kan het interessant zijn om een nieuwe formule of aanbieding te nemen die voordeliger, maar ook beter is voor jou. Heb je vragen over jouw aanrekeningen of abonnement? Je bent altijd welkom! Je verdient als klant een exclusieve topservice.
 

Taelman service, ook aan huis
 

Heb je een defecte digicorder, een voedingskabel die niet meer ok is, powerlines die geen internet meer geven of een door de hond stuk gebeten afstandsbediening? Kom snel tot bij ons. Zo kunnen we jouw defecte toestellen testen met een speciaal telenet- testsysteem en heel snel analyseren waar het bij jou juist fout gelopen is. Telenet levert ons wekelijks een groot aantal omruilgoederen (digiboxen, digicorders, modems enz.) waardoor wij jullie bij problemen snel kunnen helpen met een nieuw toestel. Ligt het probleem niet bij jouw digicorder of digibox? Geen paniek. Wij komen tot bij jou thuis en zoeken tot het probleem opgelost is. 

Hoe kunnen wij u helpen?

WIGO, de favoriete all-in!

Onbeperkt gratis bellen, een grote pot mobiele data voor heel het gezin, het snelste internet van Vlaanderen én digitale tv op al je schermen.

Whop & Whoppa

Met Whop en Whoppa geniet je van een supersnelle internet verbinding, gratis bellen in de daluren en digitale tv van Telenet.

King & Kong

Streamen, liken, sharen en swipen, we krijgen er niet genoeg van. Gelukkig heb je met King en Kong een pak mobiele data in handen. 

Telenet Business

Of we het nu hebben over kleine bedrijven, zelfstandigen, grote bedrijven of overheden, Telenet heeft voor elk bedrijf een geschikt combo pakket.

Contacteer ons

Heeft u vragen over onze diensten? Vul dan het contactformulier in.

Ons team staat klaar om u te helpen!
 

Openingsuren
 

MaandagGeslotenGesloten
Dinsdag9u - 12u1513u45 - 18u30
Woensdag9u - 12u1513u45 - 18u30
Donderdag9u - 12u1513u45 - 18u30
Vrijdag9u - 12u1513u45 - 18u30
Zaterdag9u - 12u1513u45 - 18u
Zondag10u - 12uGesloten


 

  • Should be Empty: