Telenet & Base| Internet - TV - Mobiel

   

Telenet Center Taelman

De producten en diensten van Telenet & Base
met de service van Taelman

 

Sinds 2006 is Taelman een Telenet center. Concreet wil dat zeggen dat wij een partnership hebben met Telenet waarin afgesproken werd dat wij een bepaald deel van de service van Telenet voorzien zodat klanten in onze regio beter en sneller geholpen kunnen worden.
Wij voorzien een dienstverlening van een hoog niveau, we zijn makkelijk te bereiken en voorzien een ruime gratis parking!
Sinds 2019 kan u nu ook voor alle Base producten bij ons terecht!
 

Alle Telenet & Base producten

Bij ons kan u terecht voor alle info en aanvragen van alle Telenet producten. Wenst u over te stappen, uw huidige formule te veranderen of gewoon even checken of u weldegelijk nog de voordeligste formule heeft? Bij ons bent u aan het juiste adres. Ons team helpt u met een glimlach verder. 

Persoonlijke aanpak en advies
 

Maar we gaan tegelijkertijd verder. We bekijken ook heel goed jouw huidige telenet-factuur en geven advies waar nodig. Zo kan het interessant zijn om een nieuwe formule of aanbieding te nemen die voordeliger, maar ook beter is voor jou. Heb je vragen over jouw aanrekeningen of abonnement? Je bent altijd welkom! Je verdient als klant een exclusieve topservice.
 

Taelman service, ook aan huis
 

Heb je een defecte digicorder, een voedingskabel die niet meer ok is, powerlines die geen internet meer geven of een door de hond stuk gebeten afstandsbediening? Kom snel tot bij ons. Zo kunnen we jouw defecte toestellen testen met een speciaal telenet- testsysteem en heel snel analyseren waar het bij jou juist fout gelopen is. Telenet levert ons wekelijks een groot aantal omruilgoederen (digiboxen, digicorders, modems enz.) waardoor wij jullie bij problemen snel kunnen helpen met een nieuw toestel. Ligt het probleem niet bij jouw digicorder of digibox? Geen paniek. Wij komen tot bij jou thuis en zoeken tot het probleem opgelost is. 

Contacteer ons

Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u een nieuw abonnement of verhuis aanvragen? Vul dan het contactformulier in. Ons team staat klaar om u te helpen!

...

Onze Telenet Centers: 

>> In Kortrijk: 't Hoge 52

>> In Torhout: Kortemarkstraat 11
 

Openingsuren
 

                            Kortrijk                   Torhout

MaandagGeslotenGesloten
Dinsdag9u30 - 18u009u30 - 12u30 & 13u - 18u
Woensdag9u30 - 18u009u30 - 12u30 & 13u - 18u
Donderdag9u30 - 18u009u30 - 12u30 & 13u - 18u
Vrijdag9u30 - 18u009u30 - 12u30 & 13u - 18u
Zaterdag10u - 18u0010u - 12u30 & 13u30 - 17u
ZondagGeslotenGesloten