CSS7235Y/12 Philips Print 

De Philips Fidelio E5- luidsprekers voorzien uw Home Cinema van echte Surround Sound met de draadloze afneembare achterluidsprekers en subwoofer.

Eersteklas zachte dome-tweeters voor Crystal Clear Sound
Met Philips Crystal Clear Sound kunt u nu elk geluidsdetail waarnemen en waarderen, zoals het hoort te klinken en zoals de artiest of regisseur het heeft bedoeld. Crystal Clear Sound geeft de geluidsbron weer - of dit nu een actiefilm, musical of live-uitvoering is - getrouw, nauwkeurig en zonder vervorming. Philips home cinema-systemen met Crystal Clear Sound beperken de geluidsverwerking tot een minimum en behouden de zuiverheid van de oorspronkelijke audiocontent. Als resultaat worden uw orden getrakteerd op een grotere sonische accuratesse.

Met één druk op de knop NFC-smartphones via Bluetooth koppelen
Koppel Bluetooth-apparaten gemakkelijk met één druk op de knop dankzij NFC-technologie (Near Field Communications). Tik op een NFC-smartphone of -tablet op het NFC-gebied van een luidspreker om de luidspreker in te schakelen, het koppelen via Bluetooth te starten en te beginnen met het streamen van muziek.

Aansluiten op HDMI x 2 voor geweldige beeld- en geluidskwaliteit
Geniet van levensechte 3D-weergave en Crystal Clear 5.1- of 7.1-audio, gewoon door de 2 HDMI-uitgangen van onze speler aan te sluiten op uw niet-3D AV-ontvanger.

Dolby Digital en Pro Logic II Surround Sound
Een ingebouwde Dolby Digital-decoderbox zorgt ervoor dat er geen externe decoder meer nodig is door alle zes kanalen met audio-informatie te verwerken. Zo kunt u genieten van een Surround Sound-ervaring en een buitengewoon natuurlijk gevoel van sfeer en dynamisch realisme. Dolby ProLogic II biedt u vijf kanalen met Surround-verwerking vanaf elke stereobron.

Surround on Demand - afneembare draadloze Surround-luidsprekers
Dompel u onder in uitstekende Surround Sound wanneer u maar wilt. Maak de draadloze Surround-luidsprekers los van de linker- en rechterhoofdluidspreker en plaats ze achter in de kamer voor een multikanaals Surround Sound-ervaring bij games en films. Als u klaar bent, sluit u de luidsprekers weer aan om naar muziek te luisteren of TV te kijken. Door gebruik te maken van eigen draadloze audiotechnologie en van Surround-luidsprekers die op een unieke frequentie werken, is er geen netwerkstoring. Het resultaat is een volledig draadloos Surround-systeem zonder verlies aan geluidskwaliteit voor zowel muziek als films.

Aansluitingen
3,5 mm aansluiting Ja
HDMI-poort Ja
Afspeelmogelijkheden
Geschikt voor multiroom Nee
Algemeen
Draadloze subwoofer Ja
Totaal uitgangsvermogen (muziek) 210 W
Type speaker Luidsprekerset
Audio
Frequentiebereik 150 - 20000 Hz
Uitgangsvermogen (subwoofer) 90 W
Bediening
Afstandsbediening Ja
Connectiviteit
Bluetooth Ja
NFC Ja
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Luidsprekerprestaties
Frequentiebereik subwoofer 20 - 150 Hz
Impedantie 8 ohm

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 599,95
  • € 749,99
  • Merk: Philips
  • Model: CSS7235Y/12
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: CSS7235Y12FidelioPhilipsLuidsprekerSpeakersBoxen