MK710 AZERTY Print 

Comfort en productiviteit gaan hand in hand dankzij de geronde toetsen, zachte handsteun en een muis die supersnel kan scrollen. De batterijen van zowel het toetsenbord als de muis gaan tot drie jaar mee.

Batterijen verwisselen kost nu minder moeite en geld en u spaart het milieu. De ronde toetsen met zachte randen brengen uw vingers in de juiste positie en nodigen uw vingertoppen uit om van toets naar toets te glijden, urenlang in alle comfort. U kunt de toetsen verder indrukken (iets wat van de meeste vlakke en laptoptoetsenborden niet kan worden gezegd) zodat u comfortabeler kunt werken en beter kunt typen.

Uw handen kunnen zich ontspannen. De zachte handsteun voelt zoveel beter aan dan hard plastic. Uw handen en vingers nemen een comfortabele en natuurlijke houding aan. Vlieg door lange documenten en webpagina's met slechts één draai aan het soepele scrollwiel. Het lcd-dashboard stelt u in één oogopslag op de hoogte van de status van uw batterij, Caps Lock, Scroll Lock en Num Lock, zodat u ongestoord kunt typen.

De kleine ontvanger kan op uw laptop aangesloten blijven. Bovendien kunt u een compatibele muis of numeriek toetsenblok toevoegen zonder gedoe met meerdere USB-ontvangers. U kunt vol vertrouwen werken en gamen waar u maar wilt. De gecodeerde, veilige draadloze technologie verzekert u van een betrouwbare verbinding met vrijwel geen vertraging of uitval.

Algemeen
Aanbevolen gebruik van toetsenbord Office
Muis inbegrepen Ja
Toetsenbord pakket Toetsenbord + muis
Connectiviteit
Type verbinding Draadloos
Ergonomie
Polssteun Ja
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Toetsen
Toetsenbordindeling Azerty
Toetsenbordtechnologie Mechanisch
Verlichte toetsen Nee

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 99,99
  • Merk: Logitech
  • Model: 920-002421
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel