Mobiele Wi-Fi hotspot M7350 TP-link Print 

De TP-Link M7350 is een Dual-band Wi-Fi Hotspot met 4G LTE ondersteuning. Maximaal 15 gebruikers kunnen zich tegelijk aanmelden en genieten van internetsnelheden tot 150Mbps. Via het handige display kunt u instellingen aanpassen en datagebruik aflezen. 

Dual-band Wi-Fi Hotspot
De TP-Link M7350 is een apparaat waarmee u eenvoudig een Dual-band Wi-Fi Hotspot met 4G LTE ondersteuning opzet. U plaatst hiervoor een 4G SIM-kaart in het apparaat en vervolgens kunt u gebruikmaken van een snelle internetverbinding met downloadsnelheden tot 150Mbps en uploadsnelheden tot 50Mbps.

Maximaal 15 gebruikers tegelijk
Op deze Wi-Fi Hotspot van TP-Link kunnen maximaal 15 gebruikers tegelijk zich aanmelden. Deze gebruikers kunnen gebruik maken van een 3G- of 4G-verbinding. Daarmee is dit apparaat de ideale Wi-Fi Hotspot voor onderweg, zeker wanneer u met meerdere collega's tegelijk een stevige internetverbinding nodig heeft.

Lange batterijduur
De TP-Link M7350 is voorzien van een 2550 mAh batterij, waarmee de Wi-Fi Hotspot tot 10 uur lang op maximale capaciteit kan werken. Daarnaast wordt er standaard een voedingsadapter meegeleverd met dit apparaat, zodat u altijd en overal van een snel 4G-netwerkverbinding kunt genieten, mits u een 4G SIM-kaart heeft geplaatst.

Datagebruik controleren via display
De M7350 van TP-Link is voorzien van een display waarop u eenvoudig uw datagebruik bij kunt houden. Daarnaast biedt de menutoets de mogelijkheid om te schakelen tussen netwerktype, data roaming en de frequentieband. Ook kunt u uw netwerknaam en wachtwoord aflezen van het display.

Aansluitingen
Netwerkaansluiting Nee
Beveiliging
Firewall NAT
WLAN-beveiliging WPA2-PSK, WPA-PSK
Draadloos LAN
Aantal Wi-Fi antennes 2
Frequentiebanden Dual-band (2.4 GHz - 5 GHz)
Soort antenne Extern
Fysieke kenmerken
Breedte 10.6 cm
Diepte 6.6 cm
Hoogte 1.6 cm
Kleur Zwart

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 89,90
  • Merk: TP-link
  • Model: M7350.V4
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: TP-LINK M7350 - mobiele hotspot - 4G LTETP-linkRouter / Modem