Persoonlijk advies op maat Eigen technische dienst Advies aan huis

Beschikbaarheid

Beschikbaar
Niet beschikbaar

Torhout

Kortemarkstraat 11

056 21 91 84

Productinformatie "Dampkap MIELE DA2690es Con@ctivity 2.0 0160030"
Altijd automatisch de juiste afzuiging
Damp en geurtjes altijd optimaal afzuigen en tegelijkertijd energie besparen: een Miele-afzuigkap kan dat volledig automatisch als hij voorzien is van het systeem Con@ctivity. Want dankzij Con@ctivity van Miele kan uw afzuigkap communiceren met de kookplaat. Als de Miele-kookplaat wordt ingeschakeld kiest uw afzuigkap automatisch de juiste stand voor een optimaal keukenklimaat. Zo kunt u zich volledig concentreren op het kookproces. U hoeft niet na te denken aan het uitschakelen van het apparaat. Na een automatische luchtafzuiging achteraf schakelt de afzuigkap automatisch uit, wat onnodig energieverbruik voorkomt. Natuurlijk kunt u de afzuigkap ook nog handmatig uitschakelen.

Altijd automatisch de juiste afzuiging
Een groot aantal Miele-afzuigkappen is uitgerust met het systeem Con@ctivity 2.0.Dit is een draadloze technologie, wat een stabiele communicatie tussen afzuigkap en kookplaat garandeert. De communicatiemodule is al in de fabriek in de afzuigkap geïnstalleerd en de benodigde module voor de Miele-kookplaat wordt standaard bij de afzuigkap meegeleverd.

Tijdloze eenvoud
Miele biedt afzuigkappen met een grote variatie aan modellen en functies – superieure technologie voor al uw eisen. Miele-afzuigkappen bezitten individuele accenten, maar dringen zich niet naar de voorgrond. Heldere vormen, doordachte functies en tijdloze designs.

Zichtbare kwaliteit
Miele-afzuigkappen zijn voorzien van een met uiterste precisie gelaste en gepolijste afvoerschacht en schouw van roestvrij staal. Al aan de buitenkant is de kwaliteit van de Miele-afzuigkap af te lezen: Markante belijning en een afwerking met naadloze verbindingen zijn karakteristieke kenmerken van de afzuigkappen van Miele. U zult veel plezier beleven aan de tot in de perfectie doorgevoerde afwerking.

Heldere verlichting met een laag energieverbruik
De led-verlichting is niet alleen mooi, maar ook goed voor het milieu, want een HighPower led-lamp van Miele verbruikt slechts 2 Watt en bespaart daarmee veel stroom. Miele HighPower led-lampen verlichten met warme, natuurlijke kleuren de kookplaat gelijkmatig. De lampen hebben een levensduur van maar liefst 20 jaar. Miele gebruikt als eerste leverancier HighPower led-verlichting in haar afzuigkappen.

Programmeerbaar maximaal vermogen
De Intensiefstand biedt een zeer hoog vermogen en is bedoeld om kort aan te zetten, bijvoorbeeld als er zoals een pan aanbrandt waarbij veel rook of geuren vrijkomen. De Intensiefstand kan zo worden geprogrammeerd dat de ventilator na 10 minuten automatisch terugschakelt naar stand 3. Zo voorkomt u een onnodig hoog energieverbruik.

Kookluchtjes optimaal verwijderd
Miele-afzuigkappen met luchtcirculatiesysteem beschikken naast het vetfilter ook over één of meerdere actief koolstoffilters. Met deze filters worden kookluchtjes niet alleen opgevangen, maar ook geneutraliseerd.

Comfort en veiligheid
Achter de vetfilters bevindt zich de CleanCover-afzuigunit van Miele: een gesloten, glad oppervlak dat ervoor zorgt dat u zich niet kunt verwonden en waarmee u contact voorkomt met elektrische onderdelen. Bovendien is het oppervlak bijzonder eenvoudig schoon te maken. Voor meer comfort en veiligheid.

Elke afzuigkap van Miele is een uniek apparaat
Alle afzuigkappen van Miele worden gemaakt in het Duitse Arnsberg en zijn grotendeels handwerk. Elke afzuigkap is een uniek exemplaar. Bij de productie wordt in alles fases nauwgezet ambachtelijk werk verricht, zowel bij het buigen als bij het lassen en slijpen. De hoge betrokkenheid van de medewerkers, hun kennis, creativiteit en inzet maken de afzuigkappen van Miele tot unieke, hoogwaardige apparaten.

Zeer krachtig
Miele-afzuigkappen beschikken over een hoogwaardige, dubbelaanzuigende radiaalventilator. Deze krachtige eenheden garanderen telkens weer een hoog vermogen en een optimale afzuiging. Ondanks het hoge vermogen werken de ventilatoren fluisterstil.

Altijd aan de veilige kant
Na een voorgeprogrammeerde gebruiksduur van tien uur schakelt de afzuigkap automatisch uit. Zo is ook in het geval van foutieve bediening de hoogste veiligheid gewaarborgd.
  • Onderbouw 880 mm Roestvrijstaal
  • 640 m³/uur Afvoerend/recirculerend
  • Fluid dynamic efficiency class: A
  • Verlichtingefficiëntieklasse: A
  • Vetfilterefficiëntieklasse: A
  • Roestvrijstaal
  • Aantal snelheden: 3 52 dB
  • 4 gloeilamp(en) LED 3 W 480 Lux
  • A 36,2 kWu

Specificaties

Overige specificaties

AC-ingangsfrequentie: 50 Hz
AC-ingangsspanning: 230 V
Aantal lampen: 4 gloeilamp(en)
Aantal snelheden: 3
Afzuigmethode: Afvoerend/recirculerend
Breedte: 880 mm
Diepte: 293 mm
Energie-efficiëntieklasse: A
Fluid dynamic efficiency class: A
Geluidsniveau: 52 dB
Geluidsniveau (hoge snelheid: 52 dB
Geluidsniveau (lage snelheid): 42 dB
Geluidsniveau (medium snelheid): 46 dB
Gewicht: 14 kg
Hoogte: 342 mm
Illuminance: 480 Lux
Intensieve stand: Ja
Jaarlijks energieverbruik: 36,2 kWu
Kleur van het product: Roestvrijstaal
Maximale afzuigcapaciteit: 640 m³/uur
Maximum hercirculeringsvermogen: 500 m³/uur
Minimale afstand van electrische hob: 45 cm
Minimale afstand van gas hob: 65 cm
Netbelasting: 100 W
Snoerlengte: 1,5 m
Soort: Onderbouw
Soort vetfilter: Roestvrijstaal
Stroom: 10 A
Type lamp: LED
Uitlaat aansluiting diameter: 15 cm
Vaatwasserbestendig filter: Ja
Verlichtingefficiëntieklasse: A
Vermogen lamp: 3 W
Vetfilterefficiëntieklasse: A