Onze diensten

 

 

Zoals jullie (waarschijnlijk) wel weten zijn wij niet zomaar een elektrowinkel. Wij willen ons onderscheiden door een superieure service aan te bieden. 

En dit zowel voor, tijdens als na uw aankoop. Het is onze bedoeling dat u tevreden onze winkel verlaat en tevreden blijft.

Hieronder een opsomming van onze diensten om u nog een extra service aan te bieden. 

 

 

 


 

 

Taelman Verlengde waarborg & omnium

 

Wij bieden u graag de mogelijkheid de garantieperiode van de fabrikant te verlengen.Tevens kunnen we u ook een verzekering aanbieden tegen diefstal, waterschade of het laten vallen van het toestel.

...

Vraag meer info in de winkel of per mail via info@elektrotaelman.be

 

 


 

 

 

Advies aan huis

 

Had u bepaalde plannen in gedachten, maar weet u niet zeker of alles wel haalbaar is? Wij komen graag bij u ter plaatse om samen met u te kijken wat de ideale oplossing is. 

 

Klik hier om een afspraak te maken >

 

 


 

 

 

Onze hersteldienst

 

Het is natuurlijk de bedoeling dat uw aankopen zo lang mogelijk zonder problemen meegaan. Maar met elektronische toestellen weet je natuurlijk nooit. Met de grootste hersteldienst uit de regio bieden wij een snelle, goeie en correcte service. 

 

Klik hier om een afspraak te maken >

 

 


 

 

 

Bent u op zoek naar onderdelen? 

 

Wij helpen u graag verder. Wij voeren accessoires van de meeste merken in groot en klein elektro, verlichting, telecom, multimedia, foto- en televisietoestellen.. 

 

Kom gerust langs in de winkel of stuur een mailtje naar service@elektrotaelman.be 

 

 


 

 

Wij aanvaarden Eco-cheques

 

Hebt u van uw werkgever Eco-cheques ontvangen? Bij ons kan u in de winkel producten kopen met deze cheques.

 

 


 

 

 

 

 

 

Telenet Center

 

Naast Telenet Vip Dealer zijn wij een door Telenet erkend TelentCenter voor de regio Zuid West Vlaanderen. Dit houdt in dat wij niet alleen uw internet, telefonie en digitale tv-abonnement verzorgen, maar ook instaan voor de service op die diensten en hun producten.

 

Meer info > 

 

 


 

 

Telenet Business Specialist

 

Naast een Telenet Center voor particulieren zijn wij ook een erkend Telenet Business Specialist. Wij helpen u graag op aller vlakken om uw business naar een hoger niveau te tillen.

 

Meer info >

 

 


 

 

iLabo Kortrijk

 

iLabo is een erkende hersteldienst voor smartphone, tablet, iMac, Macbook en iPod. Elektro Taelman is het officieële herstelpunt voor de regio Kortrijk.

 

Meer info >