Oslo Peper- en vochtig zoutmolen 14cm Peugeot Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Duo manuele pepermolen en zoutmolen voor vochtig zout uit acryl 14 cm

Het duo pepermolen en zoutmolen voor vochtig zout genaamd Oslo combineert acryl en inox in zijn constructie. Zijn glanzende inox ring past perfect bij de transparantie van zijn body.

Het acryl waaruit het duo pepermolen en zoutmolen voor vochtig zout Oslo bestaat, zet de specerijen die hij bevat in het licht. Speciaal bestudeerd om vochtig zout te malen, heeft het keramieke maalwerk van de zoutmolen van dit duo een onbeperkte garantie. Een ideale oplossing om een perfecte maalgraad van zelfs vochtig zout te bekomen. Dit duo dat net zo charmant als functioneel is, voegt een Noordse sfeer toe dankzij zijn transparantie en zijn inox ring.

De Peugeot pepermolen Oslo uit acryl en inox houdt het licht vast en zorgt voor magnifieke transparante effecten. Met zijn instelknop bovenop de kop van de molen kunt u de maalgraad van de peper instellen (hoe sterker de instelknop is aangedraaid, hoe fijner de peper). Zijn stalen maalwerk heeft een onbeperkte garantie. Een pepermolen die net zo mooi is als functioneel en uw tafel een transparante en moderne uitstraling zal geven.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 73,99
  • Merk: Peugeot
  • Model: 2/34573
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: OsloPeperenvochtigzoutmolen14cmOsloPeugeotPeper en zout sets