Bistro Antique Zoutmolen 10cm Peugeot Print 

Niet op voorraad, op bestelling

De Peugeot zoutmolen van de collectie Bistro Antique is een uniek stuk dat met de hand bewerkt is. Deze oude Peugeot zoutmolen, uit oud beukenhout, zal de liefhebbers van de oude, zachte en authentieke patina charmeren.

Dit simpele, geraffineerde model zal alle liefhebbers van hout dat verweerd is door de tijd gelukkig maken. De Peugeot zoutmolen Bistro, een heruitgave van een model uit 1874, is symbolisch voor de knowhow van Peugeot. Hij is intussen een must voor bistro’s en tavernen. Elk stuk, uit beukenhout, is met de hand bewerkt om de finesse, de charme en de schoonheid van weleer weer tot leven te wekken en hij onthult de schoonheid van het natuurlijke materiaal. Zoals bij alle Peugeot molens, heeft zijn exclusieve stalen maalwerk een onbeperkte garantie. Met zijn instelknop kunt u de maalgraad van het zout instellen en een perfect resultaat verzekeren. Hoe sterker de knop is aangedraaid, hoe fijner het zout. De Peugeot zoutmolen die u niet meer zou kunnen missen voor een smaakvolle en authentieke keuken en tafel.

In 1874, bedenkt Peugeot zijn eerste model pepermolen voor op tafel, het model Z dat voor een omwenteling zorgt in de wereld van de gastronomie. De pepermolen Bistro, een heruitgave van dit model, is een symbool voor de knowhow van Peugeot en intussen een must voor tavernen en bistro’s. Deze Peugeot pepermolen is gemaakt uit oud beukenhout. Elk stuk is uniek en met de hand bewerkt met de grootste omzichtigheid om de schoonheid en charme van de tijd van weleer weer tot leven te wekken. Deze molen Bistro Antique is uitgerust met het exclusieve Peugeot-maalwerk voor peper en heeft een onbeperkte garantie. De maalgraad kan worden ingesteld dankzij een instelknop aan de kop van de molen. Hoe sterker hij is aangedraaid, hoe fijner de peper. De pepermolen Bistro Antique, een eerbetoon aan de charme van weleer, zorgt voor een natuurlijke, zacht en authentieke sfeer op uw tafel en in uw keuken.
Algemeen
Elektrisch Nee
Functies
Instelling korrelgrootte Ja
Fysieke kenmerken
Hoogte 10 cm
Houtsoort Beuk
Kleur Bruin
Materiaal HOUT
Materiaal maalmechanisme Roestvrij staal (RVS)
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig Nee

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 42,99
  • Merk: Peugeot
  • Model: 30940
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
















  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: BistroAntiqueZoutmolen10cmBistro AntiquePeugeotZoutmolens