Play:3 Wit-Sonos Print 

Stream je hele muziekverzameling, online muziekservices en radiostations. Draadloze bediening, eenvoudige installatie. Begin met één, breid overal uit. Zo veelzijdig dat je hem overal kan neerzetten -- horizontaal of verticaal.

In de PLAY:3 zijn 3 uiterst geavanceerde digitale versterkers geïntegreerd en elk van die versterkers is gekoppeld aan een van de 3 luidsprekers, met als resultaat superieur geluid in elke kamer. Het draadloze muzieksysteem levert puur, helder, kamervullend geluid — perfect voor muziek in de keuken, slaapkamer, kantoor of een andere kamer van je huis. Een basradiator levert vette lage tonen, terwijl twee drivers voor de middentonen en een tweeter het geluid afronden.

Met de gratis Sonos Control voor Android, iPhone en iPad kan je de Play:3 bedienen en muziek selecteren uit de verzameling op je computer of het internet, allemaal vanuit de palm van je hand. Download de apps gratis in de iTunes App Store of Android Market.

Er is geen technische expertise nodig en je hoeft niets te weten van draadloze netwerken. Zet een PLAY:3 in een kamer waar je muziek wil, steek de stekker in het stopcontact en je hebt muziek. Sluit één PLAY:3 of een BRIDGE (afzonderlijk aan te schaffen) aan op je router en je hebt toegang tot een wereld aan muziek op het internet.

De PLAY:3 is zo klein dat je hem makkelijk mee kan nemen naar de tuin, het balkon of een andere kamer. Pak het apparaat op, steek de stekker in een stopcontact en je hebt muziek.
Aansluitingen
AUX-ingang Nee
Netwerkaansluiting Ja
USB-aansluiting Nee
Afspeelmogelijkheden
FM-tuner 0
Hi-res audio Nee
Multiroom Ja
Radio-ontvangst Internetradio
Streaming muziekdiensten Ja
Algemeen
Geschikt voor multiroom Ja
Type streaming audio Speaker
Bediening
Afstandsbediening Nee
Bediening via app Ja
Geschikt voor Android Ja
Geschikt voor iOS Ja
Connectiviteit
Bluetooth Nee
DLNA Nee
Wi-Fi Ja
Functies
Wekfunctie Ja
Fysieke kenmerken
Breedte 26.8 cm
Diepte 16 cm
Gewicht 2,6 kg
Hoogte 13.2 cm
Waterbestendig Nee
Stroom
Type stroomvoorziening Netstroom

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 299,00
  • Merk: Sonos
  • Model: Play3
  • Beschikbaarheid: Voorradig in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel