PV-COC-0107-Point-Virgule Print 

Stijlvolle ice crusher uit de Point-Virgule Cocktailcollectie. Met deze stevige ice crusher vermaal je in een oogwenk grote ijsblokken fijn voor je cocktail. RECEPT PINA COLADA: *1 schijf verse ananas in partjes ? 1 stukje verse kokosnoot ? 4 cl ananassap ? 5 cl Bacardi Superior witte rum ? 3 cl coconut cream ? gepileerd ijs ? float donkere rum Garnituur ? ananaspartje ? dubbel collinsglas ? blender ? cocktailmaatje ? rietje Snijd een schijf ananas van 1 cm dik, verwijder de schil en het hart; snijd in stukjes en doe ze in de blender. Breek een kokosnoot (evt. met het handvat van een groot chefmes; je houdt het lemmet vast dat in een doek gewikkeld is en geeft de kokosnoot een flinke slag), snijd er een stuk kokosvlees uit en doe het in de blender.Voeg dan het ananassap, de witte rum, de coconut cream en veel gepileerd ijs toe. Flink blenden, ongeveer tien seconden. Serveer in het dubbel collinsglas met een float donkere rum. Garneer met een ananaspartje. Serveer met een rietje. VIDEO[movie:youtube]YouTube video player,270,167,http://www.youtube.com/embed/gyvrPp8oy50[/movie]Cocktails bereiden, velen claimen het te kunnen, weinigen beheersen waarlijk de kunst. Point-Virgule neemt daarom cocktailspecialist Manuel Wouters onder de arm voor een verfrissende cocktailcollectie met allerhande handige tools.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 32,95
  • Merk: Point-Virgule
  • Model: PV-COC-0107
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
















  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel