Receiver BLOCK CVR-100+MKII Multiroom CD-Int RVR Black Block Print 

CD-internet-ontvanger - De populaire all-in-one, nu consequent ontwikkeld met Bluetooth, kleurenscherm en vele andere nieuwe functies!

De CVR-100 + MKII is nu het ultramoderne blokproduct! 

Nieuwe functies in de MKII-versie: 
- Digitaal kleurendisplay met coverweergave 
- Ingebouwde Bluetooth-ontvanger 
- Nu ook FM-radio en CD-speler zijn bestuurbaar met APP 
- Leerfunctie voor externe afstandsbedieningen 
- Snooze-functie 
- Alarmfunctie met twee tijdsinstellingen 

De CVR- 100+ biedt een zeer gedetailleerd kristalhelder geluid dat op een lijn ligt met zijn briljante ontwerp. 

Versterker:
deze bevat een 2 x 60 watt stereoklasse AB-versterker.

Alle functies kunnen eenvoudig worden bediend met het enorme instelwiel, de meegeleverde afstandsbediening of de app. U kunt ook "Treble", "Bass" en "Balance" en sommige DSP-functies zoals "Stereo", "Live", "Stadium" en "Hal" wijzigen. 

Het is geen probleem om actieve luidsprekers of een sub met de CVR-100 + te bedienen door de pre-out-functie te gebruiken. Als je denkt dat de 2 x 60 Watt bij 4 Ohm niet genoeg versterkt: geen probleem. Je kunt ook een andere versterker aansluiten via de pre-out. We raden aan om onze A-100 eindversterker (2 x 150 watt bij 8 ohm, 2 x 225 watt bij 4 ohm) of de V-120 versterker (2 x 120 watt bij 4 Ohm) aan te schaffen. 
U kunt de CVR-100 + gebruiken met 2 paar luidsprekers. 

tuner:
Met de ingebouwde drievoudige tuner kunt u het hele scala aan modern radiogeluid ontvangen. U kunt FM-uitzendingen, digitale radio met de DAB-tuner en internetradio via streaming ontvangen. Er zijn duizenden radiostations online die kunnen worden gekozen en georganiseerd door het gebruik van het instelwiel of via een speciale website waar u zich eenmaal moet registreren om al uw favorieten comfortabel te organiseren. . DAB is de toekomst van radiotransmissie. Digitale uitzendingen in bijna CD-kwaliteit met enkele extra functies. Als u meer wilt weten, kijk dan hier: http://www.ukdigitalradio.com (VK) CD-speler: De CD-speler speelt alle gangbare schijven zoals HDCD / CD-R / CD-RW / MP3. 

Media-speler en streaming:

Dankzij de multimedia-netwerkmogelijkheden met WLAN, LAN en DLNA-standaard kan de CVR + verbinding maken met bijna elke pc, muziekserver of UPnP-apparaat (bijv. NAS) in uw thuisnetwerk en dit gebruiken als muziekbron. Het speelt alle gangbare bestanden af formaten zoals AAC, AAC +, MP3, WAV, WMA, FLAC, zelfs gapless spelen is mogelijk. De CVR-100 + maakt verbindingen met het internet, afgezien van een paar kleine details, vrijwel alleen. Je kunt de CVR-100 + ook met muziek uit je pc of Mac voeden. Als u al over een hifi-systeem beschikt en een netwerkcompatibel apparaat wilt, kijk dan eens naar onze IR-100 +. Dit apparaat bevat ook alle UPnP-functies van de CVR-100 + en de drievoudige tuner.

aansluitingen:

Naast de 4 analoge Cinch / RCA-ingangen, biedt de CVR-100 + ook een phono-aansluiting voor uw platenspeler? perfect voor vrienden van vinyl. De CVR-100 + kan het hart van uw home entertainment-systeem worden. Door zijn connectiviteit kunt u vrijwel elk apparaat van thuisentertainment aansluiten. Uw dvd-speler, de tv, zelfs uw oude cassettedeck kan worden gecombineerd met de CVR-100 +. 

Met onze APP "Block" (beschikbaar voor iOS en Android) kunt u uw tablet of smartphone als afstandsbediening gebruiken voor functies zoals volume, van track veranderen en nog veel meer. Bevindt zich op het voorpaneel, verborgen door een klep er is een USB-verbinding, u kunt uw muziek afspelen vanaf een USB-stick of harde schijf.

Op het voorpaneel is ook een hoofdtelefoonaansluiting geïntegreerd voor ongestoord muziekgenot. 

Het is verkrijgbaar in diamantzilver en saffierzwart, altijd gewikkeld in een stevige metalen behuizing. Het heeft geen noemenswaardige self-noise vanwege de zijdelingse aluminium koellichaam waardoor Block afzien van het gebruik van een ventilator. Dus je hifi-plezier wordt niet gestoord. 

Zoals alle blokapparaten is de CVR-100 + ook voorzien van een hoofd aan / uit-schakelaar. 

Hoogwaardige verwerking, met onverslaanbare geluidskarakteristieken en de beste kwaliteit voor die prijs.
 

Aansluitingen
Aantal optische uitgangen 3 x
Netwerkaansluiting Ja
Afspeelmogelijkheden
Geschikt voor multiroom Ja
Radio-ontvangst FM, Internetradio, DAB
Streaming muziekdiensten Ja
Algemeen
Type streaming audio Ontvanger
Bediening
Bediening via app Ja
Geschikt voor Android Ja
Geschikt voor iOS Ja
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Spotify Connect Ja
Fysieke kenmerken
Breedte 44 cm
Diepte 33 cm
Gewicht 9,4 kg
Hoogte 11.8 cm
Kleur Zwart
Multimedia
Afspelen van media CD

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.199,00
  • Merk: Block
  • Model: CVR-100
  • Beschikbaarheid: Voorradig in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: ReceiverBLOCKCVR100MKIIMultiroomCDIntRVRBlackBlockAudiostreamer