SC-HC300 Wit Panasonic Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Micro-systeem 20W Bluetooth, CD-player & FM-radio, UsB, Auto Aux

Het Panasonic SC-HC300 compacte hifi-systeem heeft een slank en elegant ontwerp en een versterking van 20 watt om zijn twee voorluidsprekers van stroom te voorzien. Het biedt Bluetooth-audiostreaming, een FM-radio RDS-tuner en een CD-speler, een auxiliary ingang en een USB-audiopoort. Het heeft ook een muurbevestigingssysteem.

De Panasonic SC-HC300 is een compact stereomodel uitgerust met een tweekanaals digitale versterker (Lincs D-Amp-technologie) met een uitgangsvermogen van 10 W RMS per kanaal. Het is verantwoordelijk voor het voeden van de twee 8 cm brede breedband-luidsprekers met een basreflex-lading om hun basprestaties te verbeteren.

De Panasonic SC-HC300 heeft een CD-speler die compatibel is met CD-R en CD-RW maar ook met MP3-CD. De USB 2.0-poort ondersteunt het afspelen van MP3-audiobestanden opgeslagen op een USB-stick of een harde schijf met eigen voeding en kan zelfs een mobiele telefoon opladen. Wat de FM-radio-ontvanger betreft, deze is RDS-compatibel om de naam van het station weer te geven en informatie over het programma dat op het scherm wordt uitgezonden. Bovendien kunnen 30 FM-zenders worden opgeslagen. Ten slotte kunt u met de mini-jack-aux-ingang zowel een audiofiele speler als een audio-ontvanger van het type Chromecast Audio aansluiten.

De Panasonic SC-HC300 beschikt ook over een Bluetooth-controller die draadloze audioweergave mogelijk maakt vanaf een compatibele smartphone, tablet of computer, met afspeelbediening op het afspeelapparaat of controle interface van de keten. Meerdere paren staan ??op het menu met de mogelijkheid voor dit compacte Panasonic-systeem om tot 8 verschillende Bluetooth-apparaten te onthouden.

Om de gebruiker een gepersonaliseerd geluid te bieden, biedt de Panasonic SC-HC300 4 voorgeprogrammeerde EQ-modi naast de D.Bass (Bass Boost) -functie en de afzonderlijke bas- en hogetonenregeling. Surround-geluidsmodus is ook beschikbaar om het geluidsveld uit te breiden, terwijl Bluetooth Re-Master-technologie het afspelen van audiobestanden verbetert die gecomprimeerd zijn door draadloze audiotransmissie.

Met zijn compacte afmetingen, elegant ontwerp en talrijke audioweergavemogelijkheden, is de Panasonic SC-HC300 ideaal voor het streamen van muziek in een slaapkamer, keuken of kantoor.

Aansluitingen
USB-aansluiting Ja
Afspeelmogelijkheden
Afspelen van MP3 Ja
Radio-ontvangst FM
Algemeen
Type keten Micro
Audio
Aantal voorkeuzezenders 30
Uitgangsvermogen (totaal) 20 W
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Fysieke kenmerken
Kleur Wit
Multimedia
Afspelen van media CD

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 169,99
  • Merk: Panasonic
  • Model: SC-HC300EG-W
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: SCHC300WitPanasonicHifiketen