SC-HTB250EGK Panasonic Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Ervaar dynamisch, levensecht geluid

De HTB250 Sound Bar produceert krachtig, hoogwaardig geluid - verrassend, gezien zijn compacte body. Hij combineert twee speakers met volledig bereik om de luisteraar zo te overspoelen met heldere akoestiek, stereofonische effecten en ongelooflijk veel vermogen. Dit prachtige geluid maakt al uw favoriete content nog realistischer.

Geavanceerde technologieën voor uitstekende geluidskwaliteit

Dit speakersysteem, met twee 10x4 cm speakers met volledig bereik, heeft een high-output versterker van 80W. De H.BASS functie versterkt daarnaast het laagfrequente bereik om een ongelooflijke bass te realiseren. Virtual Surround vult de hele ruimte en Sound Modes laten u het geluid kiezen dat het beste bij de omgeving past.

De draadloze subwoofer voegt meer diepte toe aan het geluid

De draadloze subwoofer kan verticaal of horizontaal worden gemonteerd. Hoe dan ook voegt de hoogwaardige kwaliteit van de speaker van 14 cm meer diepte toe. En Bass Reflex versterkt de robuuste, laagfrequente tonen. Dit geheel maakt dat uw favoriete films of muziek nog realistischer.

Een compacte grootte, ideaal voor Panasonic tv's

Het compacte ontwerp past netjes tussen de pootjes van de tv zodat het mooi onder het frame kan staan en één wordt met de tv. Het eenvoudige en elegant gebogen ontwerp past perfect bij het geheel. De slanke subwoofer kan verticaal of horizontaal worden gemonteerd. Horizontaal kan hij ook in een tv-rek worden geplaatst.

Stream uw muziek draadloos

Luister naar de muziek op uw smartphone of tablet in de hoogwaardige kwaliteit die uw thuisbioscoopsysteem u biedt. U kunt eenvoudig en draadloos muziek streamen vanaf compatibele diensten via Bluetooth naar de Sound Bar.

Aansluitingen
Aantal HDMI-uitgangen 1 x
Aantal optische ingangen 1 x
Netwerkaansluiting Ja
USB-aansluiting Ja
Algemeen
Draadloze subwoofer Ja
Losse subwoofer Ja
Type speaker Soundbar
Audio
Surroundformaten DTS-X
Uitgangsvermogen (totaal) 120 W
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Wi-Fi Nee

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 195,99
  • Adviesprijs € 220,00
  • Merk: Panasonic
  • Model: SC-HTB250EGK
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: SCHTB250EGKPanasonicSoundbar