SC5 Premium Luxe Karcher Print 

Niet op voorraad, op bestelling

De SC 5 Premium met een stoomdruk van 4.2 bar en strijkoptie voor de aansluiting van een stoomstrijkijzer is de krachtigste stoomreiniger in zijn klasse. Deze machine reinigt zonder één enkel reinigingsmiddel en doodt 99.99% van de huishoudelijke bacteriën op alle soorten harde oppervlakken.

Van kookplaten tot smalle spleetjes en voegen, het veelzijdig toebehoren zorgt ervoor dat alles hygiënisch schoon wordt - ook hardnekkige vervuiling wordt verwijderd.

Het Comfort Plus vloermondstuk met flexibel gewricht en een groter reinigingsoppervlak garandeert een maximale ergonomie en perfecte reinigingsresultaten. Het contactloos vervangen van de doeken zorgt voor een nog groter comfort.

De uitgebreide toebehorenkit zorgt voor een efficiëntere vuilverwijdering. Met de VapoHydro functie verwijdert u ook hardnekkig vuil. Het lost het vuil simpelweg op en wast het weg met heet water.

De stoomintensiteit kan worden aangepast aan het oppervlak en het vuil met de stoomcontrole op 4 niveaus.

De continu navulbare, afneembare watertank zorgt voor non-stop reinigen.

Nog enkele interessante kenmerken: een geïntegreerde kabelopberging, een opbergruimte voor toebehoren en een parkeerpositie voor het vloermondstuk.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 499,99
  • Merk: Karcher
  • Model: 9.511-552.0
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: SC5PremiumLuxeKarcherStoomreinigersReinigers met stoom