SCB60MX9 Smeg Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Bovenwarmte + onderwarmte

De warmte die tegelijkertijd van boven en van beneden komt maakt deze functie geschikt voor het bereiden van elk soort voedsel. Het traditionele koken, ook statisch koken of koken met warmtestraling genoemd, is geschikt om één enkel gerecht per keer te koken. Ideaal voor: elk soort gebraden voedsel, brood, gevulde taarten en vooral geschikt om vette vleessoorten, zoals gans en eend, klaar te maken.

Grillweerstand

Gebruik van het bovenste element levert uitstekende grillresultaten en vooral in combinatie met het braadspit (afhankelijk van het model). Ideaal voor het grillen van grotere stukken vlees zoals een roastbeaf of lamsbout.

Onderste weerstand

De warmte die uitsluitend van onderen komt maakt het mogelijk gerechten die een hogere basistemperatuur nodig hebben te laten doorkoken zonder dat dit invloed zal hebben op het korstje bovenop. Ideaal voor gebak, quiches, vlaaien en pizza’s.

Vapor Clean

De uitzonderlijke functie Vapor Clean vereenvoudigt het schoonmaken van de oven door een kleine hoeveelheid water in de daarvoor voorziene uitsparing in de bodem van de oven te gieten.

Turbine + grill

De lucht die door de ventilator wordt geproduceerd verzacht het effect van de zware hittegolf die door de grill wordt veroorzaakt zodat het grillen optimaal modelijk wordt voor dikke stukken vlees.

Compacte volumes, strakke vormen, eenvoudig en essentieel design: opvallende huishoudelijke toestellen, elegante uitdrukking van het gebruik van roestvrij staal in de keuken.
Accessoires
Braadspit Nee
Algemeen
Fornuistype Gemengd
Inhoud ovenruimte 60 Liter
Type kookplaat Gas
Verwarmingswijze Multifunctie Warme lucht
Fysieke kenmerken
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm
Hoogte 85 cm
Kookplaatkenmerken
Aantal kookzones 4
Kookplaat grill Nee
Wokhouder Ja

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 999,00
  • Adviesprijs € 1.179,00
  • Merk: Smeg
  • Model: SCB60MX9
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: SCB60MX9ClassiciSmegFornuis