SRS-XB32 Zwart Sony Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Breng leven in de brouwerij met de SRS-XB32 draadloze speaker. Geniet van een driedimensionale muziekfestivalervaring met het EXTRA BASS™-geluid met de LIVE SOUND-modus en breng de energie naar boven met Party Booster en flitslichten.

Boost uw feestnummers met EXTRA BASS™?

Het feest kan beginnen met uw EXTRA BASS™-speaker. Twee passieve radiatoren werken samen met de twee speakers met volledig bereik om lage tonen te verbeteren, waardoor de bas een boost krijgt.

Ervaar de muziek alsof u er live bij bent

Druk op de LIVE SOUND-knop en hoor uw muziek op een geheel nieuwe manier. Breng uw feest tot leven met een unieke driedimensionale geluidservaring en creëer festivalvibes waar u ook bent.

Hoe de LIVE SOUND-modus werkt

De speakers van de SRS-XB32 zijn met zorg ontworpen voor een echte driedimensionale ervaring. De blauwe lijnen laten zien hoe hoekige speakers met DSP-technologie uw muziek breder verspreiden, zodat u overal waar u wilt een echte festivalvibe creëert.

Licht in het donker

Zonder feestverlichting geen plezier. De SRS-XB32 heeft meerkleurige lichten die knipperen op de maat van de muziek en stroboscooplichten. Stel de kleur van de draadverlichting die om de speaker loopt af op uw stemming.

Geef uw feest een extra boost met Party Booster

Wanneer de speaker is geactiveerd, tikt u eenvoudigweg op verschillende plaatsen op uw speaker om diverse geluiden te maken, zoals een scratch, snare, kick-drum en cowbell. Regel het volume met kracht, tik zachtjes voor een zacht geluid of geef hem een flinke tik voor een krachtig geluid.

Laat het feest beginnen met Wireless Party Chain

Geniet met Wireless Party Chain van hetzelfde nummer uit meerdere richtingen. Verbind tot wel 100 draadloze speakers via BLUETOOTH®-technologie en synchroniseer de muziek en de verlichting, zodat iedereen kan dansen op dezelfde beat. Stel een willekeurig patroon in of laat de lichtjes in een rondje knipperen.

Bedien de muziek met de Sony | Music Center-app

Met de Sony Music Center-app bent u de dj vanaf de dansvloer. Selecteer uw favoriete afspeellijsten, zet het volgende nummer klaar, verander de lichtpatronen en soundmodi.

Fiestable-app

Als u de Fiestable app downloadt kunt u de lichtjes op de SRS-XB32 bedienen en gebruikmaken van de gebarenbediening op uw smartphonescherm.

Volledig wasbaar en waterbestendig

Met een IP67-classificatie kan uw speaker zonder problemen in water worden ondergedompeld en schoongemaakt.

Volledig stofbestendig

Dankzij de IP67-classificatie kunt u uw speaker meenemen naar het strand (zout water is geen enkel probleem), het bos, de woestijn of waar u maar wilt. De SRS-XB32 blijft spelen, hoe stoffig de omgeving ook is.

Plaats de speaker verticaal of horizontaal

Waar en hoe u de SRS-XB32 ook wilt neerzetten, horizontaal of verticaal, hij zal stevig blijven staan. Hierdoor is de speaker ideaal voor kleine ruimtes.

Ontworpen voor een lang leven

De schokbescherming van de SRS-XB32 is uitgebreid getest en de speaker kan met gemak alle onvermijdelijke stoten, knallen en schuren van dagelijks gebruik weerstaan. Zelfs als u de SRS-XB32 laat vallen, zal hij blijven werken.

Duurzame batterij

De 24-uurs batterij zorgt ervoor dat de SRS-XB32 nog langer kan doorfeesten dan uzelf. Zelfs als u de EXTRA BASS-modus gebruikt, gaat het feest tot wel 14 uur door

Draadloos met BLUETOOTH®-technologie en NFC™

Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen de speaker te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth en u bent er helemaal klaar voor.

 

USB-oplaadpoort

Smartphone bijna leeg? Plug hem in de USB-poort aan de achterkant van de SRS-XB32 om de batterij op te laden.

Aansluitingen
AUX-ingang Nee
HDMI-poort Nee
Hoofdtelefoonaansluiting Nee
Netwerkaansluiting Nee
USB-aansluiting Ja
USB-connectortype Micro (Type A)
Afspeelmogelijkheden
Geschikt voor multiroom Nee
Hi-res audio Nee
Radio-ontvangst Internetradio
Streaming muziekdiensten Ja
Algemeen
Aantal luidsprekers in de doos 1 speaker
Bediening
Afstandsbediening Nee
Bedienen met stem Nee
Geschikt voor Android Ja
Geschikt voor iOS Ja
Koppeling met app Ja
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Bluetooth-versie 4.2
Chromecast Nee
NFC Ja
QPlay 2.0 Nee
Wi-Fi Nee
Fysieke kenmerken
Beschermingsklasse (IP) 67 (Water- en stofdicht)
Breedte 23,8 cm
Diepte 8,3 cm
Hoogte 8,4 cm
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Waterbestendig Ja
Stroom
Batterij meegeleverd Ja
Maximale batterijduur 24 uur

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 170,00
  • Merk: Sony
  • Model: SRSXB32B.CE7
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: SRSXB32ZwartSonyDraadloze speakers