Telenet Kortrijk

Bel ons: 056219184info@elektrotaelman.be

Elektro Taelman is uw Telenet specialist in Kortrijk en omgeving! Wij zijn al ruim 40 jaar de elektrowinkel met een uitgebreid gamma en de nieuwste trends en mogelijkheden op het gebied van audio, video, beeld en multimedia. Op onze site vindt u het complete overzicht producten en kunt u via de verschillende categorieën en zoekcriteria eenvoudig op zoek gaan naar al uw oplossingen op maat. Twijfelt u nog of zou u graag een advies over uw aankoop ontvangen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Kortrijk!

 

Telenet specialist Elektro Taelman in Kortrijk

 

Bij Elektro Taelman zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en voorzien we al onze klanten van producten op maat voor hun specifieke wensen. Zo voorzien wij ook in Telenet pakketten in onze winkel in Kortrijk. Zo kunt u eenvoudig op elke plek in uw huis uw favoriete serie, film of tv-programma kijken en is ook uw tablet of smartphone op het interne systeem aan te sluiten. Ga eenvoudig online op zoek naar uw ideale pakket of kom langs in onze winkel om de verschillende mogelijkheden te bespreken!

 

Advies aan huis
 

Had u bepaalde plannen in gedachten en bent u benieuwd of we een Telenet oplossing op maat voor u hebben bij Elektro Taelman in Kortrijk? Bel dan even naar 056 / 21 91 84 voor meer informatie en het maken van een afspraak voor een deskundig advies aan huis.

 

Ook interessant: